Hyggeligt feriehus med skønne terrasser ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Granvej 19, Årgab

- Sommerhusnr.: E4517
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et dejligt og meget velholdt feriehus med en lys og charmerende indretning samt en god og rolig beliggenhed på en kuperet naturgrund i Årgab. Og på den store, delvist overdækkede terrasse kan I uforstyrret nyde naturen og den friske luft på de lune sommerdage.

Et ægte feriehus på en dejlig klitgrund

Lige fra ankomsten til huset og den dejlige terrasse vil I fornemme roen og den unikke vestjyske natur, som danner de smukkeste rammer omkring huset.

Og inde i feriehuset vil I straks føle jer hjemme og mærke, at man her har gjort meget ud af at vedligeholde og indrettet feriehuset, så I her kan få de bedste ferieoplevelser med hjem.

I stuen står den bløde sofa klar foran brændeovnen. Så når I kommer tilbage fra en frisk tur ved stranden, kan I hygge Jer med en god film eller more Jer over et spil, mens ilden knitrer.

Dejlig flisebelagt terrasse med afskærmning og halvtag

Feriehuset har en rigtig dejlig og stor terrasse, hvor hele familien kan hygge sig og slappe af. Den har en perfekt placering syd for huset, og den strækker sig mod øst over til garagen, så I kan nyde solskinsstrålerne hele dagen med god læ fra både feriehuset, garagen og afskærmningerne. Og på terrassestykket mod syd er der endda et stakit og et halvtag, så I på grillaftenerne kan sidde i både læ og ly, hvis vejret skulle vise sig fra sin drilske side.

Og fra terrassen vil I sikkert nyde udsigten over det smukke kuperede landskab, der har en beroligende og afstressende effekt – lige det man trænger til på en skøn ferie.

Vesterhavet er smukt, fredfyldt og vildt på samme tid

Har I først oplevet Vesterhavet en gang, vil I med sikkerhed vende tilbage – og gerne igen og igen. For ved Vesterhavet med den smukke sandstrand ændrer omgivelserne sig konstant gennem årstiderne, og ikke to dage er ens. På facinerende vis kan Vesterhavet være roligt og smukt spejle solens stråler, mens det dagen efter kan være fyldt med store brusende bølger. Så her vil I sikkert tilbringe mange dejlige timer.

Og vil I gerne ud at se mere af områdets natur, er der rig lejlighed for dette på de markerede stier, som forbinder Bjerregård i syd og til Houvig i nord. Så hvorfor ikke kombinere en cykel- eller gåtur med et besøg i f.eks. havnebyen Hvide Sande?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.307
Renoveret / Byggeår:2018 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...