Rummeligt feriehus med skøn beliggenhed ved stranden

4
icon
icon
icon
icon
3478
Mettes Bjerg 43, Årgab - Søg på husnr. E4530

Feriehuset har en utrolig dejlig beliggenhed, som er helt perfekt til afslappende ferie med familien. Og med 4 soveværelser, 2 badeværelser og en rummelig stue, er der her god plads til alle. I vinterhalvåret kan I hygge Jer foran brændeovnen efter en gåtur ved stranden.

Hyggeligt og velholdt feriehus med en god indretning

Feriehuset er dejligt rummeligt og godt indrettet, så der endda er plads til to familier. De to badeværelser har god plads, og på den ene er der oveni købet en sauna og et spabad, så I rigtig kan slappe af.

I den hyggelige stue kan I sammen hygge Jer foran tv'et eller omkring et spil. Og da der her er et stortvinduesparti, som også sørger for et godt lysindfald, kan I samtidig nyde udsigten over naturgrunden. I den ene ende luner brændeovnen, og i den anden ende er der indrettet et dejligt, åbent køkken, hvor I kan tilberede feriens måltider.

Dejlig beliggenhed i rolige omgivelser

Feriehuset ligger i Årgab, som er et dejligt roligt område, hvor I har de smukke naturomgivelser helt tæt på, men hvor der heller ikke er langt til den næste by, Hvide Sande, hvis I gerne vil ud at spise eller handle ind.

Da feriehuset ligger for enden af en lille sidevej, vil I uforstyrret kunne nyde ferien. Og da der er gode terrasser mod både øst, syd og vest, har I god mulighed for at sidde ude og nyde roen og naturen hele dagen. På terrassen i vest er der endda lavet en læmur, som afskærmet for vinden, men som også sørger for privatliv, når I ligger ude og soler Jer eller nyder en hyggelig grillaften.

Skøn sandstrand kun 50 meter fra feriehuset

Da feriehuset har den unikke beliggenhed kun 50 meter fra stranden, kan I hurtigt komme derned og opleve den smukke natur og den friske havluft. Om sommeren er det naturligvis skønt at kunne komme ned og sole sig og derefter køle af i bølgerne. Men hele året rundt er gåture langs vandkanten skøn tidsfordriv under en afslappende ferie.

Og har I hunde med, er en daglig tur til stranden et sikkert hit.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...