Rummeligt feriehus med skøn beliggenhed ved stranden

2.5
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 43, Årgab

- Sommerhusnr.: E4530
7 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset har en utrolig dejlig beliggenhed, som er helt perfekt til afslappende ferie med familien. Og med 4 soveværelser, 2 badeværelser og en rummelig stue, er der her god plads til alle. I vinterhalvåret kan I hygge Jer foran brændeovnen efter en gåtur ved stranden.

Der er den store Boxer-TV-pakke i huset, med mange danske kanaler.

Hyggeligt og velholdt feriehus med en god indretning

Feriehuset er dejligt rummeligt og godt indrettet, så der endda er plads til to familier. De to badeværelser har god plads, og på den ene er der oveni købet en sauna og et spabad, så I rigtig kan slappe af.

I den hyggelige stue kan I sammen hygge Jer foran tv’et eller omkring et spil. Og da der her er et stortvinduesparti, som også sørger for et godt lysindfald, kan I samtidig nyde udsigten over naturgrunden. I den ene ende luner brændeovnen, og i den anden ende er der indrettet et dejligt, åbent køkken, hvor I kan tilberede feriens måltider.

Dejlig beliggenhed i rolige omgivelser

Feriehuset ligger i Årgab, som er et dejligt roligt område, hvor I har de smukke naturomgivelser helt tæt på, men hvor der heller ikke er langt til den næste by, Hvide Sande, hvis I gerne vil ud at spise eller handle ind.

Da feriehuset ligger for enden af en lille sidevej, vil I uforstyrret kunne nyde ferien. Og da der er gode terrasser mod både øst, syd og vest, har I god mulighed for at sidde ude og nyde roen og naturen hele dagen. På terrassen i vest er der endda lavet en læmur, som afskærmet for vinden, men som også sørger for privatliv, når I ligger ude og soler Jer eller nyder en hyggelig grillaften.

Skøn sandstrand kun 50 meter fra feriehuset

Da feriehuset har den unikke beliggenhed kun 50 meter fra stranden, kan I hurtigt komme derned og opleve den smukke natur og den friske havluft. Om sommeren er det naturligvis skønt at kunne komme ned og sole sig og derefter køle af i bølgerne. Men hele året rundt er gåture langs vandkanten skøn tidsfordriv under en afslappende ferie.

Og har I hunde med, er en daglig tur til stranden et sikkert hit.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4530

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in traumhafter Lage. Sehr nah am Strand. Einrichtung ist zweckmäßig, aber etwas vernachlässigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus besticht durch seine Lage und seine ausdrucksstarke Architektur ( Auge in Auge mit dem Strandhafer )

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes kleines Ferienhaus in toller Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...