Skønt feriehus med gode terrasser tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 111, Årgab

- Sommerhusnr.: E4531
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er flot og hyggeligt indrettet, så det er helt perfekt til en afslappende ferie, hvor der er fokus på samværet med familien.

Især stuen med spiseafdelingen og det åbne køkken gør det muligt for familien at være samlet under ferien.

I feriehuset har du også en hems, sauna og spabad

Det er ikke kun den flotte indretning, der indbyder til afslapning og kvalitetstid. I feriehuset er der også en hems, som især børnefamilier vil nyde. Her har børnene nemlig plads til at lege, og teenagerne har mulighed for at være lidt sig selv.

I feriehuset har du også både sauna og spabad, hvor du rigtig kan slappe af og nyde ferien. Efter en dejlig udflugt eller en tur ved stranden er det skønt at blive varmet igennem og lade kroppen slappe helt af.

Nyd de dejlige terrasser omkring feriehuset

Feriehuset er også det rette valg, hvis du er til terrassehygge og grillaftener. Omkring feriehuset er der flere terrasser, så du næsten altid kan finde en plads med lidt læ. Og en hyggelig grillaften med familien er simpelthen den bedste afslutning på en dejlig feriedag.

Den ene af terrasserne er desuden lukket, så den yderst velegnet, hvis du har småbørn og/eller hunde med.

Oplev den smukke sandstrand tæt på feriehuset ? perfekt til gåture med hunden

Du vil sikkert også sætte pris på den dejlige beliggenhed. For fra feriehuset er der ikke langt til Vesterhavet og den gode sandstrand. Her kan du nyde friske gåture ? måske sammen med hunden ? hele året rundt.

Derudover ligger feriehuset i et roligt område, hvor den smukke natur også indbyder til gå- og cykelture.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4531

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles großes Haus mit gemütlichem Kamin und super Lage an der Düne. Whirpool und Sauna sind auch 1A.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Haus mangelt es an Nichts. Eine sehr wohnliche Einrichtung mit einem außergewöhnlich effektiven Kaminofen (wenig Holzverbrauch!)
Das Ferienhaus kann ich bedenkenlos empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, toller Ausblick, alles da. Wir waren im Winter da bei Minusgraden da und Wärmepumpe und Ofen haben genügend Wärme gespendet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 2.000
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...