Feriehus med skønne terrasser direkte ved klitterne

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 103, Årgab

- Sommerhusnr.: E4535
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Det er ikke kun den gode beliggenhed, der gør feriehuset på Tingodden 103 yderst attraktiv og velegnet til en dejlig afslappende ferie. Indvendig har du en rigtig flot og praktisk indretning, så du straks føler dig godt tilpas og kommer i den helt rette feriestemning.

Feriehuset indbyder til samvær, afslapning og selvforkælelse

Feriehuset er bygget og indrettet med omtanke for, hvordan du får den bedst mulige ferie. Her er der både plads til samvær og kvalitetstid med familien, uanset om det er omkring sjove spil, planlægning af feriens udflugter eller bare hyggesnak over en lækker middag.

I feriehuset har du også både spabad og sauna. Giv børnene lov til at boltre sig i de varme bobler. Og senere, når roen har sænket sig, kan du selv nyde et par timers selvforkælelse, hvor varmen får kroppen til at slappe helt af.

Nyd de gode terrasser og udsigten til de smukke klitter

Ved feriehuset har du nogle rigtig dejlige terrasser, så du også kan sidde ude og nyde ferien. At sidde her og lytte til bølgerne i det fjerne, dufte den salte havluft og nyde den smukke udsigt til klitterne giver ro i sjælen og fornyet energi.

En af terrasserne er overdækket, og her vil du kunne forlænge sommeren, ligesom en lille sommerbyge ikke kan sætte en stopper for en hyggelig grillaften.

Oplev den fantastiske beliggenhed helt tæt på stranden

Den smukke beliggenhed helt tæt på klitterne giver en smuk udsigt og god anledning til at opholde sig på terrasserne, så snart vejret tillader det.

Men feriehuset ligger også meget tæt på Vesterhavet og den gode sandstrand, der indbyder til lange gåture langs vandet hele året rundt. Og at lege og tumle i sandet er en skøn oplevelse for hunde, børn og barnlige sjæle.

På de varme sommerdage vil du især nyde den korte afstand til stranden, hvor den friske brise og de salte bølger er dejlig kølende og forfriskende.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4535

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes, modernes Ferienhaus mit guter Ausstattung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfektes Haus zum ausruhen

DE
D.
sagde , Südbrookmerland

Das Ferienhaus hat eine gehobene Ausstattung. Hervorzuheben ist die Einrichtung der Küche, die tolle, große Terrasse, auf der man auch bei schlechtem Wetter verweilen kann. Die Aufteilung der Zimmer ist schön und großzügig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...