Hus med skøn udsigt, fjordkig og gratis rengøring

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Engsvingelvej 12, Årgab

- Sommerhusnr.: E4544
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et mindre og særdeles charmerende feriehus med en skøn og fredelig beliggenhed i Årgab. Sommerhuset har fjordkig fra stuen og en skøn udsigt over det smukke landskab. Feriehuset ligger midt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og der er gratis rengøring.

Sommerhus med skøn udsigt – perfekt til hygge og afslapning

Feriehuset er opført i gode materialer og fremstår både hyggelig og indbydende, et perfekt sommerhus til at nyde de knitrende flammer fra brændeovnen i efter en tur langs havet. Der er to værelser, som begge er indrettet med dobbeltsenge, og et dejligt badeværelse med vaskemaskine og gulvvarme.

Det moderne køkken med induktionskomfuret og opvaskemaskine gør det til en fornøjelse at kokkerere for kæresten eller familien.

Engsvingelvej 12 er indrettet med kærlighed til detaljerne både inde og ude. En lille hems i stuen indbyder til eftermiddagshygge med en god bog, imens der udenfor er indrettet skønne steder til at sole sig og nyde naturgrunden og de fantastisk smukke omgivelser. En udendørsbruser (kan benyttes fra april til november) og et hjørne med køkkenbord, vask og grill muliggør det, at flytte madlavningen udendørs, når vejret er til det.

Kom tæt på naturen i det skønne Årgab

I dette område i Årgab, som ligger ned mod fjorden, er der ikke så mange huse og slet ikke ned mod fjorden, set fra sommerhuset.

Har man cykel med hjemmefra, er der udover en cykelsti fra Årgab og til Hvide Sande også et godt stisystem, både mod nord og mod syd. Både forår og efterår kan man følge med i det fantastiske fugleliv, som Holmsland Klit er kendt for.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 2.007
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...