Fantastisk beliggenhed med udsigt

3
icon
icon
icon

Engsvingelvej 14, Årgab

- Sommerhusnr.: E4548
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et hus med udsigt – her er det! I dette charmerende 4 personers sommerhus på Engsvingelvej 14 bor I rigtigt smukt, lyst og alligevel hyggeligt med bekvemme lænestole, sofa, fladskærms-tv, brændeovn og meget mere.

Ferie med drømmeudsigt

En skøn let kuperet naturgrund med en enestående udsigt over Ringkøbing Fjord er det første I ser, når I ankommer til huset. Her er altid udsigt, om I drikker jeres morgenkaffe i læ på østsiden af huset eller hygger jer med lange grillaftener på den delvist overdækkede terrasse mod syd. Her kan I tanke masser af lys og nyde duften af lyng, der er sørget for dejlige læ-hjørner uden at forstyrre udsynet. Naturelskere vil begejstres over på nærmeste hold – at kunne følge trækfuglenes færd over fjorden, at opleve gæssene eller solsortene samles er uforglemmeligt flot.

Afslapning med kaminhygge

Ikke kun naturelskere vil begejstres over at bo i dette huse, også børnefamilie vil her have den perfekte base til en dejlig ferie. Ikke langt fra huset ligger nemlig Nordsø Camping, hvor der både er fin legeplads og badeland (åbent fra påske til efterårsferien) med rutsjebaner, hvor børnene kan boltre sig og få brugt en masse energi. Når energien igen skal tankes, tager I blot tilbage til huset, som ligger fantastisk roligt i skøn natur, uden naboer til alle sider.

I selve huset kommer naturen også til sin ret. Huset er ældre – dog er den i 1994 blevet efterisoleret og kan derfor sagtens benyttes hele året rundt. På Engsvingelvej 14 er der lyst, hyggeligt og venligt med gode møbler, træpaneler og trægulve. Vinduer hele vejen rundt gør, at naturen på smukkeste vis flytter med ind i huset, her er der altid en smuk udsigt at falde i staver over. Afrund dagen med hygge i stuen, tænd op i brændeovnen og sæt jer til rette i de dejlige lænestole og nyd stilheden og ildens knitren og hyggelige varme imens vestvinden suser i marehalmen udenfor huset.

Holmsland klit, oplevelser ved fjord og Vesterhav

Dette ikke-rygerhus ligger som det sidste hus mod fjorden i et skønt område på Holmsland Klit. Med under 1 km til den skønne strand og Vesterhavet, kan man nemt tage turen til havet til fods. Huset er ydermere beliggende ikke langt fra ferie- og fiskerbyen Hvide Sande, hvor der er gode spisesteder og rigelig mulighed for at shoppe – især frisk fisk. For naturelskere og aktiv ferie er Holmsland også et hit. Her er der mange muligheder for lange ture til fods og på cykel, der kan surfes og meget mere, og kulturelle oplevelser er der også løbende henover sommeren.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4548

DE
D.
sagde , Deutschland

Ordentlich, sauber, komplett und bodenständig.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig område fin udsigt skøn sommerhus. Fred og ro vil vende tilbage

DE
D.
sagde , Ahrensburg

Schönes kleines Ferienhaus in traumhafter Lage mit Fjordblick.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:61 / 2.000
Renoveret / Byggeår:1994 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...