5-Stjernet hus – panoramaudsigt og vildmarksbad, kun 150 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 60, Årgab

- Sommerhusnr.: E4552
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Flot, spændende og luksuriøst feriehus, opført 2019 i sten og træ, beliggende midt i en klit på Karen Brands Vej 60 i Årgab – og med en fantastisk panoramaudsigt udover over en del af sommerhusområdet og Ringkøbing Fjord.

Her er virkelig alle muligheder for en skøn ferie, ligegyldigt om man er er til hav, fjord, smukt klitlandskab – eller til det aktive liv i Hvide Sande by, som ligger 3 km væk

Lys og lækker indretning i flot skandinavisk stil

Dette flotte og spændende træferiehus er opført i gode materialer og hyggeligt indrettet, lyst og stilfuldt. Huset er til 8 personer, og man føler sig straks hjemme her.

Køkkenet er flot og praktisk indrettet med bl.a. stor fryser (80l), opvaskemaskine og mikroovn. Spiseafdelingen ligger i umiddelbar forlængelse af det åbne køkken. Herfra er der også åbent indtil den hyggelige stue med de store vinduespartier, der ”tager den storslåede natur med ind i stuen”.

Huset er med 4 soveværelser, heraf er de 2 med dobbeltsenge og 2 værelser er med hver 2 enkeltsenge. De 2 badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche, gør huset særligt velegnet til mange mennesker. Det ene badeværelse indeholder desuden et spabad. Vaskemaskine og tørretumbler i huset gør, at man kan pakke let og vaske undervejs.

Familiehygge i aktivitetsrummet

Aktivitetsrummet lægger op til familiehygge på højt plan – her er alle muligheder for billard- eller bordfodbold turneringer. Man kan også bare ”hænge ud” i sofaen, eller se en film. Her er noget for enhver smag – store som små. Også perfekt til især ”vinter- og regnvejrs-hygge”.

Nyd stjernerne og havets brusen fra den sublime udendørs wellness afdeling

Der er skønne og store træterrasser hele vejen rundt om huset – og rig mulighed for at nyde den storslåede udsigt, samt finde læ og nyde solen. Man kan nyde morgenkaffen og solopgangen over fjorden mod øst – og eftermiddagen i solen mod syd.

Den ultimative nydelse og ren afslapning må være den udendørs wellness-afdeling. At sidde i vildmarksbadet med et glas rosé, og nyde solnedgangen farve himlen orangerød over klitterne – med havets brusen og salte duft i baggrunden, må være balsam for krop og sjæl.

Derefter kan man lade sig afkøle under udendørsbruseren og hoppe i udesaunaen, hvorfra man har en fabelagtig og storslået udsigt over fjorden – og til stjernerne – igennem det store glasparti.

– En perfekt afslutning på en skøn dag ved Vesterhavet.

Vil man nyde solnedgangen på stranden, er er kun 150 meter til stranden, ideelt til en lille aftentur.

Ringkøbing Fjord ligger kun få hundrede meter fra huset – perfekt, hvis man er til surf og det knapt så ”vilde vand”.

Et besøg i Hvide Sande er et ”must”. Her sker altid noget – og her er noget for enhver smag. Man kan bl.a. nyde de mange butikker og restauranter omkring havnen, og i det hele taget opleve stemningen og havnemiljøet.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4552

D.
sagde , Skive

Flot og nyt sommerhus den kunne godt bruges igenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:162 / 1.216
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...