Lavenergisommerhus med varmepumpe og elevationssenge

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 1 D, Årgab

- Sommerhusnr.: E4606
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk flot og utraditionelt luksussommerhus. Huset ligger på en naturgrund og har en herlig lukket terrasse, perfekt for familier med hund eller småbørn. Det er et lavenergihus, som desuden også er udstyret med en varmepumpe. Sommerhuset er på 119 m2 og har 3 soveværelser. 2 hunde tilladt.

Flot arkitektur

Huset er beliggende på en let kuperet naturgrund, med flot udsigt over Ringkøbing Fjord mod øst, Mettes Bjerg (en klithøj) mod syd, og frit udsyn til yderste klitrække mod havet. Huset er tegnet efter solens bue for at opnå mest muligt sollys fra sensommer til forsommer, derfor det utraditionelle ”tårn”. Der er taget hensyn til energiforbrug med varmepumpe, lavenergivinduer, hårde hvidevarer, fjernsyn, pærer mm. Huset er opført i kvalitetsmaterialer især fra Belgien, Brasilien og Tyskland. Velkommen til en kystnær Vesterhavsoplevelse!

God indretning

Der er 3 soveværelser i huset, 2 af værelserne har en dobbelt seng, hvoraf der er elevationssenge i det ene værelse. Det sidste har 2 enkeltsenge. De 2 badeværelser har begge en bruseniche og gulvvarme. Det store badeværelse har en fantastisk flot udført bruseniche, som er bygget op i mursten. De samme sten er også brugt i forbindelse med opbygningen af det store flotte runde spabad. Køkkenet er veludstyret og har flotte detaljer, der er en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 80 L. Spiseafdelingen ligger i forbindelse med køkkenet, stuen er umiddelbart ved siden af, her er der gulvvarme, et fladskærms-TV, DVD, parabol, gratis trådløst internet og en radio m/CD-afspiller. Derudover er der også en vaskemaskine og en tørretumbler i sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4606

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr modern gestaltestes Haus, das durch seine spezielle Architektur besticht.
Die Einrichtung ist modern und ein schlichter aber durchgängiger Stil zieht sich durch das ganze Haus.
Die Raumaufteilung ist sehr gut gewählt, die Badezimmer sind geräumig und modern.
Ein kleines Manko ist die Nähe zur Hauptstraße, alle Gäste der Anlage müssen an diesem Haus vorbei. Uns persönlich hat es aber weniger gestört.
Die Außenanlage könnte etwas mehr gepflegt werden. Das Gras war sehr hoch und wuchs bereits auf die Terrasse, im Gras lag Hundekot.

Alles in allem lohnt sich dieses Haus aber absolut, wir waren sehr zufrieden und haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Architektonisch schönes Haus, nur leider ca. 30 Meter von der 181 entfernt. Das 1. Haus in der Anlage und alle müssen somit auch an diesem Haus vorbei, wenn sie ihre Ferienobjekte erreichen wollen. Also auch direkt an der Terrasse vom Haus vorbei. Bestimmt gibt es für dieses Haus Liebhaber, mir persönlich hat das viele SCHWARZ besonders die Fliesen (man sieht ALLES) nicht so gut gefallen. Viel Licht und Helligkeit – auch sehr schön – ABER das Haus heizt sich sehr auf und es hat keine Klimaanlage um die Temperatur runter zu stellen Whirlpool so hoch angebracht, dass man als älterer Mensch ohne kleine Leiter da nicht rein kommt. Ansonsten alles vorhanden, was man benötigt. Aber wir würden von allen Häusern, die wir über Esmark gemietet haben dieses Haus nicht wieder in die engere Wahl ziehen.


Esmark sagde
Vielen Dank für dein Feedback In Abhängigkeit von der Temperatur. Die Temperatur kann durch den Einsatz der Wärmepumpe kälter gemacht werden. Diese hat eine Klimatisierungsfunktion.
DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist im Prinzip nicht schlecht. Aber ich würde es mir dreimal überlegen, wiederzukommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 1.501
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...