Lækkert sommerhus med swimmingpool til 12 personer

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 150, Årgab

- Sommerhusnr.: E4643
12 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et flot og renoveret luksushus med 18 m2 swimmingpool med modstrømsanlæg. Et skønt og rummeligt hus tæt på stranden i Årgab. Dette velindrettede hus har alt hvad der hører til en vellykket ferie. Huset er også praktisk indrettet hvis man er 2 familier der rejser sammen.

Poolhus tæt på stranden

Et virkeligt dejligt og rummeligt luksus sommerhus med swimmingpool til hele 12 personer. Husets hjerte er den store opholdsstue, som står i åben forbindelse med det rummelige køkken, der er indrettet med alt i hårde hvidevarer, Stuen er flot møbleret med bla. bordfodbold og herfra er der adgang til husets aktivitetsafdeling, hvor der er 18 m2 swimmingpool med modstrømsanlæg, boblebad og adgang til sauna. Der er to soveafdelinger i huset, begge med eget badeværelse. Soveværelserne er alle indrettet med boksmadrasser. Her er endvidere gratis trådløst internet i huset.

Dejlig beliggenhed i Årgab

Huset har en virkelig dejlig beliggenhed på en naturgrund i Årgab, kun et par hundrede meter fra den flotte sandstrand. Rundt om huset er der flere terrasser, både afskærmede og lukket, så her kan du altid finde et læfyldt hjørne, hvor du kan slappe af med en god bog eller blot nyde lyden af havet og den salte duft. Terrassen har havemøbler, liggestole og grill. Når ungerne bliver trætte af swimmingpoolen, kan de muntre sig i sandkassen eller på gyngen. Som et ekstra plus har Tingodden 150 også en flot beachvollybane.

Læs mere om 12 personers sommerhus

Det siger vores gæster om sommerhuset E4643

D.
sagde , Aulum

Dejlig feriehus, hvor især poolen var børnebørnenes (6 stk) foretrukne rum.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:209 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...