Skønt feriehus med sauna og udestue kun 150 m fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 14, Årgab

- Sommerhusnr.: E4683
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot et stenkast væk fra det brusende Vesterhav ligger dette skønne feriehus til 6 personer. Ud over den fantastiske beliggenhed byder huset på flere highlights i indretningen – heriblandt en dejlig sauna og en hyggelig udestue, hvor I kan nyde den smukke natur i al slags vejr.

Charmerende feriehus med udestue og sauna

På Mettes Bjerg 14 er der lagt stor vægt på hyggen, og det nyligt renoverede feriehus emmer af charme. Masser af små, dekorative detaljer gør det fine træhus ekstra hjemligt og hyggeligt, og indretningen byder på en god balance mellem det moderne og den klassiske sommerhusidyl.

Feriehuset rummer flere fede highlights, der gør ferien ekstra god. I stuen står den klassiske brændeovn, og i den ene ende af huset ligger en skøn udestue, som med sine store vinduespartier inviterer den smukke, vestjyske natur indenfor.

Alle soveværelser har gode klædeskabe. 3 soveværelser befinder sig i huset, det sidste er i det fine anneks, hvor der også er ekstra wc og brusekabine. I annekset finder I desuden husets sauna, hvor har mulighed for lidt ekstra selvforkælelse i løbet af ferien. Her kan I rigtig få lov til at koble af og nyde friheden langt væk fra den travle hverdag, og i de kolde årstider får I hurtigt varmen efter en frisk gåtur i det vestjyske klitlandskab.

Fantastisk, ugeneret beliggenhed kun 150 meter fra havet

Feriehjemmet har en dejlig beliggenhed, og høje klitter og træer gør solskinsdagene på terrassen ganske ugenerede. I den lille have kan de små gæster slippe fantasien løs, og et gyngestativ står også klar til at underholde, mens I daser på solsengene.

Fra terrassen kalder de brusende bølger, og kun 150 meter skiller jer fra Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand. Gå lange ture langs vandet, køl ned på en varm sommerdag eller saml sten i efterårsvejret, mens bølgerne boltrer sig i vinden.

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun få minutters kørsel væk, og der kan hurtigt handles ind til filmhygge og grillaftener – og mens de sidste gløder brænder ud, og solen går ned bag klittoppene, kan den næste feriedags planer lægges.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4683

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes, übersichtliches Haus. Neuer, großer Wintergarten mit sehr großer Holzterrasse!
Separates Gebäude für Waschmaschine, Trockner und Sauna
Renoviertes Bad und tolle Sofalandschaft im Wohnzimmer!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet genügend Platz für sechs Personen. Das Bad ist renoviert und genügend groß. Im Wohnzimmer ist eine große Liegefläche zum Entspannen oder Fernsehen. Das Highlight ist der Wintergarten, in dem man herrlich auf die Dünen sehen kann. Hier lohnt es sich zu essen und zu spielen. An drei Seiten sind Fenster, so dass man sich hier bei nicht so gutem Wetter gut aufhalten kann.Ein zweites Haus bietet einen Schlafplatz und eine Toilette sowie eine Sauna mit Dusche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wunderschönes, sehr gemütliches Ferienhaus welches geschützt liegt. Die vielen Fenster ermöglichen eine tolle Sicht zu den Dünen. Es bietet viel Platz, es gibt verschiedene Rückzugsmöglichkeiten und man fühlt sich sofort wohl. Die Aufteilung der Zimmer ist sehr gelungen. Die vielen Terrassen sind genial, denn bei jeder Witterung kann man ein geschütztes Plätzchen finden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 1.502
Renoveret / Byggeår:2016 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...