Højt beliggende sommerhus på klit med fjordudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Strandkrogvejen 48, Årgab

- Sommerhusnr.: E4686
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk lækkert sommerhus med en førsteklasses beliggenhed højt på en klit kun 150 m fra strand og hav. Fra hus og grund har man en pragtfuld udsigt over området og Ringkøbing Fjord. Huset er bygget i 1. klasses materialer og er indrettet yderst smagfuldt. Der er sauna i dette dejlige feriehus.

Lækkert sommerhus med sauna og fjordudsigt

Dette skønne sommerhus er fra 2006 og særdeles velholdt. Huset er til 4 personer, men med hele 3 soveværelser, der alle er udstyret med fladskærmstv. Alle med dobbeltsenge og fladskærms-TV på væggen. Over alt i huset er der lyse trægulve med gulvvarme samt hvide vægge og lofter. De store flotte panoramavinduer giver en fantastisk rummelighed og bringer naturen helt ind i huset. De 2 moderne og lækre badeværelser er begge med gulvvarme og bruseniche. Det mindste badeværelse er desuden med vaskemaskine og tørretumbler. I det store badeværelse finder I et dejlig hjørnespabad og en god sauna. Køkkenet og stuen går ud i et, herfra kan I bl.a. nyde den enestående fjordudsigt. Køkkenet er moderne og veludstyret med bl.a. mikroovn, opvaskemaskine og en stor 100 liters fryser. Stuen er stilren og smagfuldt møbleret. Her finder I både fladskærms-TV med tyske og danske kanaler og DVD-afspiller. Husets flotte brændeovn er placeret i forbindelse med spiseafdelingen, og kan nydes fra stort set hele rummet. Der er gratis trådløst internet i dette pragtfulde sommerhus.

Højt beliggende på en klit og med skønne terrasser

Der er flisebelagte terrasser hele vejen rundt om huset. Mod vest og nord er terrassen delvist afskærmet. Den sydlige terrase ud for køkkenet er overdækket og delvist afskærmet. De mange terrasser gør det muligt at nyde solen og opholde sig uden for fra morgen til aften. Med den pragtfulde beliggenhed på en kuperet klit grund, er der en flot fjordudsigt og en storslået udsigt over området.

Årgab

Årgab

er et særdeles eftertragtet sommerhusområde, fordi afstanden mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er så kort. Fra dette sommerhus er der kun 150 meter til stranden og Vesterhavet. Hvide Sande med et væld af restauranter og butikker, samt rigtig gode fiskemuligheder ligger kun ca. 5 minutters kørsel fra huset.

 

En rigtig perle midt i den smukke vestjyske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4686

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage mit einem schönen Blick über das Ferienhausgebiet und dem Fjord mit Sonnenaufgängen. Trotz des Herbstwetters mit Wind und Regen, hatte man wegen der exponierten Lage des Hauses keine großen Windgeräusche im Inneren. Prima Ausstattung mit zwei getrennten Bereichen Wohnen und Essen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt auf eine Anhöhe, so hatten wir einen guten Blick auf die Dünen und den Ringköbingfjord durch die bodentiefen Fenster.

Es ist stilvoll eingerichtet und bietet die Möglichkeit, eine schöne Zeit mit der ganzen Familie im großen Ess- und Wohnbereich zu verbringen

DE
D.
sagde , Deutschland

Dies ist ein Haus das auch gehobenenAnsprüchen gerecht wird. Ein wundervoller Blick in die Ferne, Terrassen zu jeder Himmelsrichtung, die Gartenmöbel haben allen einen guten Standart. Auch die Betten sind in einem Guten Zustand unman gut schlafen! In jeder Hinsicht ein Ort zum Wohlfühlen, entspannen und geniessen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 2.300
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...