Flot stråtækt feriehus i Bjerregård med sauna og spa tæt på havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 100, Årgab

- Sommerhusnr.: E4700
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund i Bjerregård, som du kan nyde fra den gode terrasse – ideelt til afslappende dage i solen og hyggelige grillaftener med familien. Med både sauna og spabad blandt husets faciliteter er du sikret masser af afslapning på ferien. En ekstra bonus er den strandnære beliggenhed kun 300 meter fra Vesterhavet!

Feriehuset er godt indrettet og har både sauna og spabad

Feriehuset er flot og rummeligt indrettet, og der er tænkt på de små detaljer, der fuldender ferieoplevelsen.

Der er et dejligt og veludstyrret køkken, hvor der er god plads til hyggeligt samvær omkring madlavningen. Og hvis børnene hellere vil se en film imens, er stuen lige ved siden af. Der er desuden ekstra TV i alle tre soveværelser.

På det ene badeværelse har du en dejlig sauna og et spabad. Her kan du slappe af efter en lang og god feriedag med masser af oplevelser og frisk luft.

Det stråtækte feriehus og naturgrunden indbyder til hygge på den gode terrasse

Feriehusets ydre giver også et rigtig godt og indbydende indtryk. Her har man formået at give det stråtækte mustenshus et moderne udtryk.

Og sydvest for feriehuset har du en dejlig lukket terrasse, hvor du kan sidde i læ og nyde solens varme stråler, den friske luft og udsigten til den flotte naturgrund. Her vil du sikkert tilbringe mange gode stunder i liggestolen eller omkring grillen.

Feriehuset ligger kun en gåtur fra stranden

Når du bor i dette feriehus, bor du ikke langt fra Vesterhavet. En gåtur gennem klitlandskabet og langs vandet klarer sindet, og du får fornyet energi. Og om sommeren kan du nemt komme ned og blive afkølet eller nyde de smukke solnedgange.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.500
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...