Strandnært sommerhus i Årgab med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 21, Årgab

- Sommerhusnr.: E4711
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 21 finder I dette velholdte sommerhus på en stor klitgrund for enden af en blind vej. Herfra er der kun et stenkast til Vesterhavet, som ligger blot 100 meter fra sommerhuset. Det skønne sommerhus er lyst og moderne indrettet og indbyder til en hyggelig ferie for op til 6 gæster. Jeres hund er hjertelig velkommen i feriehuset.

Lyst og moderne feriehus med spabad og sauna

Sommerhuset er lyst og moderne indrettet, og her vil I hurtigt føle jer hjemme og opleve en hyggelig feriestemning.

Samlingspunktet i sommerhuset er opholdsrummet, som ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken. Stuen indbyder til mange hyggelige stunder i familiens selskab, mens brændeovnen sørger for varme på en blæsende efterårsdag. I kan desuden også benytte jer af varmepumpen, som hjælper med at holde temperaturen i rummet behagelig.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode værelser med dobbeltsenge, hvor I kan få en god nats søvn og samle energi til morgendagens aktiviteter. Sommerhuset har 2 badeværelser, så der ikke opstår kø om morgenen.

På det ene badeværelse er der lagt op til afslapning og velvære. Efter en spændende og oplevelsesrig dag i naturen kan I nyde varmen i saunaen eller det boblende spabad.

Der er gulvvarme i hele sommerhuset, og skulle I få brug for at vaske lidt tøj eller håndklæder, er der både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Fantastisk beliggenhed på stor klitgrund nær stranden

Med sin fremragende beliggenhed i første række bag klitterne, er dette feriehus et ideelt udgangspunkt for en ferie med stranden lige i baghaven. På terrassen kan I nyde solen hele dagen, mens I har en fantastisk udsigt til klitterne omkring jer.

Dagen kan afsluttes med et lækkert grillmåltid i den friske havluft, mens solen går ned bag klitterne til lyden af havets brusen. Terrassen er delvist afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden.

Som et ekstra plus hører der en garage til sommerhuset, hvor bilen kan parkeres.

Ferie midt i klitterne ved Hvide Sande

Området syd for Hvide Sande er særligt populært blandt lystfiskere og vandsportsentusiaster, men Årgab indbyder også til lange gå- og cykelture i det smukke klitlandskab. Vesterhavet ligger kun 100 meter fra sommerhuset, hvor I kan samle muslinger eller gå lange ture med fødderne i vandkanten.

En lille køretur mod nord fører jer til den hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på et bredt udvalg af lokale butikker og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4711

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in Würde gealtert. Die Möbel sind bequem, von der Terrasse abgesehen. Die Küche ist gut ausgestattet, Kochen macht dort Freude. Durch die angeschlossene Garage gibt es viel Stauraum. Die Lage ist perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus ganz nah am Strand. Sehr ruhige Lage durch das grosse Grundstück.
Die Betten, einschließlich Bettzeug müssten erneuert werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegenes Haus in unmittelbarer Nähe zum wunderschönen Strand. Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet und eins der beiden Bäder ist modern gestaltet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 32.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (68 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...