Flot 5-stjernet feriehus med sauna, hund tilladt – 150 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gyvelvej 11, Årgab

- Sommerhusnr.: E4713
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Spændende feriehus, opført 2020 i sten, – beliggende på Gyvelvej 11, i Årgab, lige syd for Hvide Sande. Huset ligger midt i det fantastiske klitlandskab og tæt på yderste klitrække og stranden.  

Her har I alle muligheder for afslapning og en skøn ferie. Ligegyldigt om er til Vesterhavet, Fjorden, det smukke klitlandskab – eller til det aktive liv i Hvide Sande by, som ligger 3 km væk

Lys og lækker indretning, med 2 badeværelser

Huset er her til 6 personer, opført i gode materialer og hyggeligt indrettet, lyst og stilfuldt. Her er fint plads til 2 familier, eftersom her er hele 2 badeværelser.

Det åbne, lyse og velindrettede opholdsrum er husets centrum. Køkkenafdelingen er flot og praktisk indrettet med bl.a. stor fryser (125 L.), opvaskemaskine og mikroovn.

Store vinduespartier mod syd bidrager med et godt lys i huset og en fantastisk udsigt, som man kun kan blive i godt humør af. Man får ”naturen er helt ind i stuen”.

De 2 badeværelser er begge med gulvvarme og bruseniche. Fra det ene badeværelse er der desuden adgang til en sauna.  

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 værelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Det ene soveværelse er endda udstyret med et ekstra fjernsyn.

Har man ikke lige pakket alt det helt rigtige til det danske vejr, er her hjælp at hente, for der er selvfølgelig både er vaskemaskine og tørretumbler i huset. Naturligvis finder I også en energireducerende varmepumpe her.

Alle gulve er med flot og praktisk trælaminat, som fuldender den lyse og skandinaviske stil.

Se solnedgangen og hør havets brusen fra terrassen

Terrasserne rundt om huset giver rig mulighed for at og nyde solen, naturen og Vesterhavet. – Den ultimative nydelse og ren afslapning må være en veltilberedt grillmiddag på terrassen, et godt glas vin og at se solnedgangen farve himlen orangerød over klitterne – med havets brusen og salte duft i baggrunden.

Vil man nyde solnedgangen på stranden, er er kun 150 meter til vandet, perfekt til en lille aftentur.

Oplevelserne er lige udenfor døren

I bor midt i den skønne natur – og området her er kendetegnet ved gode cykelstier – igennem sommerhusområdet – væk fra vejen og lige bag klitterne. Er man til aktiv ferie, er en cykeltur til Hvide Sande (3 km) oplagt. Her er masser af oplevelser – I kan evt. besøge Fiskeriets hus, Fiskeriauktionen – eller gå rundt på havnen, se på butikker og cafeer – og mærke stemningen her i Danmarks vestligste Fiskeriby.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4713

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren jetzt das zweite Mal in diesem Ferienhaus zu Gast und fühlten uns wieder sehr wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir als Familie hatten einen wunderschönen & erholsamen Urlaub in diesem Ferienhaus.
Das Haus liegt in optimaler Lage, sodass man den Strand nur in 150m erreichen kann.
Optimal ist die große/ geräumige Küche für das große Kochen, den hier ist alles was das Herz begehrt.

Ob bei Sonnenschein oder Regen, das Haus ist optimal zum erholen, da es sehr ruhig liegt. Das ein oder andere Sonnenbad auf der Terrasse genießen & dem Meeresrauschen lauschen oder abends gemeinsam Gesellschaftsspiele vor dem Kamin spielen, bietet für uns eine absolute Erholung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegt und sehr gut ausgestattet. Betten sind ok

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.472
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (125 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...