Strandnært luksussommerhus med sauna, udespa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 293, Årgab

- Sommerhusnr.: E4730
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det vestjyske klitlandskab, blot 250 meter væk fra den hvide sandstrand, ligger dette nybyggede luksushus og venter på jer. Her er I garanteret underholdning i alle afskygninger; med både sauna, udendørs spabad og jeres helt eget aktivitetsrum!

Femstjernet indretning med underholdning for enhver smag

På Tingodden 293 kan I tage hele familien (og hundene) med på en afslappende og underholdende ferie helt tæt på det brusende Vesterhav. Her kan maks 8 personer brede sig ud på hele 170 rummelige og stilfulde kvadratmeter.

I det femstjernede feriehjem hersker den indbydende indretningsstil, som ud over alle hverdagens hjælpere såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og en hurtig internetforbindelse, gemmer på flere ekstra wellnessoverraskelser. Fra det ene af husets to badeværelser får I adgang til den skønne sauna, hvor I kan give jer selv lov til at koble fuldstændig af, mens varmen fylder jer med ny energi.

Det er ikke kun de wellnessglade gæster, der vil føle sig hjemme her. I det store aktivitetsrum kan både børn og barnlige sjæle få flere timer til at gå med spændende billardturneringer, og i det hyggelige sofahjørne kan der ses film og spises popcorn i massevis!

Nyd udsigten fra terrassen og slap af i den store udespa

Med til huset hører en stor terrasse som både er overdækket, afskærmet og lukket. Her kan I til hver en tid finde en plads i solen såvel som i skyggen, og havemøblerne og liggestolene lægger op til mange afslappende terrassedage i den friske luft og de naturskønne omgivelser.

Har I lyst til en dukkert, er der flere muligheder. Enten kan I gå de små 250 meter til den kilometerlange badestrand, eller I kan tænde op i det store udendørs spabad, som står på terrassen. Slut en hyggelig feriedag af med en tur i det varme vand, mens den stjerneklare aftenhimmel funkler over jer.

Her er der ingen tvivl om, at hele familien vil få en helt fantastisk ferie.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4730

DE
D.
sagde , Deutschland

In dem Ferienhaus ist alles perfekt .

DE
D.
sagde , Deutschland

Optimales Ferienhaus für 2 Familien. Der Schnitt mit den beiden Wohnzimmern ist super. Beide Bäder sind sehr schön. Internet im ganzen Haus super. Esmark Service ist der Beste. Haben den gleichen Schnitt des Hauses für nächstes Jahr gleich gebucht. Grill könnte größer sein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, von der Aufteilung gut für mehrere Paare geeignet. Nahe am Strand und ruhig in den Dünen gelegen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...