Feriehus med skønne terrasser og fiskerenseplads

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 178, Årgab

- Sommerhusnr.: E4752
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Flot og velholdt feriehus med stilfuld og indbydende indretning. Det har en god beliggenhed på en naturgrund ikke langt fra stranden, og det er omgivet af gode terasser. Udenfor er der desuden en fiskerenseplads – perfekt når lystfiskeren vender hjem med fangsten fra den nærliggende fiskesø.

Feriehuset har en god beliggenhed tæt på stranden

Den gode beliggenhed indbyder til lange gåture ved stranden. Og om sommeren er det skønt at komme ned til Vesterhavet og blive kølet af.

Men i feriehuset har du også rig mulighed for at tilbringe ægte kvalitetstid med familien. Der er nemlig lavet en god rummelig stue, hvor der i det ene hjørne er åben ind til køkkenet. På den måde kan I samles omkring madlavningen, sjove spil eller en god film.

På det gode badeværelse har du både sauna og spabad, hvor du rigtig kan slappe af efter en god dag med masser af oplevelser.

Udenfor har du gode terrasser og en fiskerenseplads

Omkring feriehuset har du flere skønne terrasser, så du har god mulighed for at finde en plads i læ. Og intet er skønnere end at kunne sidde ude og nyde morgenmaden, frokosten eller en hyggelig grillaften under ferien.

Ved feriehuset er der også lavet en fiskerenseplads, der naturligvis er ideel, når de friske fisk skal renses. Men den kan også bruges som grovkøkken.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4752

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein sehr gut ausgestattetes Ferienhaus.
Trotz der Nähe zur Strasse sind kaum Autos zu hören.
Betten sind gut und die Küche sehr komplett ausgestattet.
Auch wenn in einer Bewertung das Sofa als sehr unbequem beschrieben wurde, kann ich das nicht nachvollziehen.
Ich bin seit 30 Jahren Nutzer von Ferienhäusern.
Das Ledersofa ist das hochwertigste und beste Sofa, dass ich in den Ferienhäusern vorgefunden habe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer super Lage nah zum Strand und nur wenige Autominuten von Hvide Sande entfernt. Die Ausstattung lässt kaum Wünsche offen. Eine nicht einsehbare Terrasse lädt zum entspannten Lesen ein. Ein klarer Minuspunkt ist leider das unbequeme Sofa.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles kompakt was für den Urlaub benötigt wird. Wir waren mit 8 erwachsenen Personen vor Ort und haben vor allem den offenen Wohn/ Küche/ Essbereich genossen. Es gab genug Platz für 3 PKWs und der Strand war Fußläufig gut erreichbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:106 / 3.250
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...