Stort feriehus med aktivitetsrum tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Sønder Klitvej 24, Årgab

- Sommerhusnr.: E4860
12 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert feriehus med plads til den store familie. Her er alt, hvad man kan ønske sig på en dejlig ferie. Udenfor har du en stor lukket solgård til hyggelige grillmiddage og en græsplæne til boldspil og leg. Indenfor har du et skønt aktivitetsrum og en yderst smagfuld indretning.

Stort lækkert feriehus med aktivitetsrum – her kan du nyde en skøn ferie med familien eller vennerne

Her får du et skønt feriehus, som er indrettet med omtanke for, hvordan du får den bedst mulige ferieoplevelse. Der er f.eks. indrettet et stor aktivitetsrum med både bordfodbold, billardbord, bordtennis og en hyggekrog med fjernsyn. Så bliver ferien aldrig kedelig – heller ikke når det regner.

Feriehuset er desuden velegnet til op til 12 personer; perfekt hvis I er flere familier eller bare én stor, hvor der også skal være plads til bedstemor og bedstefar. Alt er flot og moderne indrettet, i soverummene er der god plads, køkkenet er åbnet og veludstyret, og der er ikke mindre en tre badeværelser, hvoraf det ene er med både spabad og sauna. Så her kan du nyde mange afslappende stunder og tanke ny energi til hverdagen.

Skøn lukket terrasse med grill og udekøkken

Der er to skønne terrasser ved feriehuset. Én i nordøst, som er helt ideel, når du gerne vil sidde ude og nyde morgenkaffen og udsigten til Ringkøbing Fjord. Og ved siden af denne terrasse har du en gæsplæne, hvor børnene kan lege og spille bold.

Og mod syd har du helt aflukket terrasse, hvor du uforstyrret kan sidde og nyde solen og den friske luft. Her er der gode havemøbler, en grill og sogar et lille udekøkken med håndvask, som er helt perfekt, når du skal grille.

På græsplænen lige ved siden af er der en lille legeplads, hvor familiens mindste kan hygge sig.

Dejlig beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset har en dejlig beliggenhed, hvor du ikke har mere end 300 meter til Vesterhavet og den skønne sandstrand, der inviterer til gåture, soppeture og leg i sandet.

Derudover er Hvide Sande kun en kort køretur derfra. Her er den aktive fiskerihavn altid et besøg værd, og der er gode indkøbsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4860

D.
sagde , Vildbjerg

Meget vel indrettet hus, med mulighed for indendørs aktivitet, gode terrasser og mulighed for boldspild

D.
sagde , Maribo

Super godt hus til en stor familie der har lyst til at være aktiv ude som inde.

D.
sagde , Støvring

Huset fungerer helt fantastisk og der er god plads til samvær, men også plads til at både børn og voksne kan trække sig i en stille stund. Huset er indrettet rigtig godt. Den lille gårdhave indbyder til meget udeliv.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:230 / 1.559
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...