Indbydende sommerhus med 50 meter til havet og afskærmede terrasser

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 189, Årgab

- Sommerhusnr.: E4884
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
2050 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I dette hyggelige sommerhus i Årgab, kun 50 meter fra havet, får du naturoplevelser ude på den afskærmede terrasse, på din tur til stranden, eller inde ved brændeovnen med udsigt gennem de store panoramavinduer.

Hyggeligt, med plads til afslapning hver for sig eller sammen

Dette indbydende feriehus til 6 personer er renoveret i 2022. Det er lyst og venligt indrettet med lyse trægulve og -vægge samt hvidmalet loft, døre og vinduesrammer. Her får du et lyst og åbent køkken med både opvaskemaskine, mikroovn, køl og separat fryser på 43 liter samt induktionskogeplader og fin opbevaringsplads. I stuen med brændeovn kan I alle være – nogle omkring spisebordet til en gang brætspil, imens andre tilbereder et godt måltid i køkkenafdelingen, og andre igen slapper af med strikketøjet i siddeafdelingen med panoramaudsigt.

Sommerhuset indeholder 2 rummelige værelser med dobbeltsenge og 1 velindrettet værelse med 2 enkeltsenge. Der er et funktionelt badeværelse med bruser og separat gæstetoilet. Feriehuset er opvarmet med el og energibesparende varmepumpe, samt naturligvis varmetilskud fra brændeovnen, hvis du benytter den.

Stor klitgrund, kun 50 meter fra Vesterhavet

Udendørs kan du altid finde en solrig plet til en solvogn eller en lækrog på de afskærmede terrasser. Eller du kan gå lidt længere op i klitterne til den lille plet med havebord og et par stole og være helt dig selv, og lytte til havets brusen. Med kun 50 meter til havet ligger sommerhuset på Karen Brands Vej 189 ideelt for friske ture på stranden og en dukkert. På terrasserne er også udebruser i sommerhalvåret, så du kan blive frisket op eller skylle havvandet af, før du træder indendørs igen. Eller du kan lægge aftensmaden på grillen, og nyde maden i det fri.

Årgab på landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet

Årgab ligger med sit klitlandskab tæt på både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her finder du den lækre, kilometerlange sandstrand langs havet, som er så typisk for denne egn. Der er masser af naturoplevelser tilgængelige ved fjorden, i klitterne eller ved havet. Samtidig er der kun 2 kilometer til fiskerbyen Hvide Sande med havnemiljø, fine butikker og indkøbsmuligheder og et godt udvalg af restauranter og caféer. Er du til vandsport eller lystfiskeri, finder du også mange tilbud her.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 2.095
Renoveret / Byggeår:2022 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (43 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...