Dejligt sommerhus i Årgab med vaskemaskine

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 110, Årgab

- Sommerhusnr.: E4885
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Skønt sommerhus, beliggende i Årgab, kun et par hundrede meter fra stranden. Huset har en skøn afskærmet og delvist overdækket terrasse. Huset er udstyret med alt hvad man behøver for at holde en skøn og afslappende ferie, f.eks boblebad, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Strand og indkøb

Dette dejlige og indbydende sommerhus er beliggende på en stor plænegrund i Årgab, få kilometer syd for Hvide Sande. Her er kun 250 meter til den skønne sandstrand og det smukke Vesterhav. På campingpladsen et par hundrede meter derfra kan du i sommerhalvåret købe dagligvarer og frisk brød. På den store plænegrund er der masser af muligheder for leg og boldspil. Her er opstillet fodbold mål, gynge og sandkasse til ungerne.

Lyst og velindrettet

Sommerhuset er indrettet til i alt 6 personer, og har 3 gode soveværelser. 2 værelser med dobbeltsenge og et stort værelse med en køjeseng til ungerne og en sovesofa man kan trække ud. Alle værelserne har gulvtæppe. Du får 2 gode badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. I det største badeværelse kan du slappe af i boblebadet efter en lang dag i naturen. Bryggers indrettet med vaskemaskine. Husets hjerte er det kombinerede køkken og opholdsrum. Her har arkitekten lagt vægt på at lukke naturen og lyset ind. Det veludstyrede køkken har opvaskemaskine og mikroovn og står i åben forbindelse med stuen. Her er pænt indrettet med gode og komfortable møbler, fladskærm og DVD. Der er trægulv i hele rummet. Fra stuen er der udgang til den dejlige afskærmede og delvist overdækkede terrasse. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 3.000
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...