Flot feriehus med skønne terrasser med udsigt – 300 m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Granvej 47, Årgab

- Sommerhusnr.: E4887
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Flot og stilfuldt indrettet feriehus, renoveret 2019 – beliggende på Granvej 47 i Årgab, lige syd for Hvide Sande. Huset ligger midt i det populære feriehusområde Årgab og tæt på både hav og fjord. Rundt om huset er der flere skønne terrasser, hvoraf én er forhøjet, så man derfra får en fantastisk udsigt over fjorden.

Hyggelig og flot indretning med brændeovn

Huset er flot indrettet med sikker fornemmelse for stil og godt design. Opholdsrummet med den kombinerede stue og køkken er husets hjerte. Den veludrustede køkkenafdeling med bl.a.80 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine ligger i forlængelse af spiseafdelingen og den hyggelige stue.

Her kan man, måske især på de lidt køligere dage, nyde udsigten til naturen og sommerhusområdet mod syd igennem de mange vinduer, alt imens man nyder en kop kaffe i sofaen med den knitrende ild i brændeovnen i baggrunden.

I det flotte og praktiske badeværelse finder I alt, hvad man har brug for – og både bruser og badekar. Her finder I selvfølgelig også både vaskemaskine og tørretumbler.

Vågn op til solopgangen over fjorden og morgenkaffen på terrassen

Dette hyggelige hus på Granvej 47 i Årgab er til 5 personer. Her er 3 fine soverum– alle mod øst og alle med udgang til den flotte træveranda. Her har man muligheden for at stå op med solen – og nyde morgenkaffen på verandaen lige udenfor, til solopgangen over Ringkøbing fjord.

Hele huset har et rigtig fint lysindfald igennem de mange ovenlysvinduer i hele vestsiden af huset, og sammen med de store vinduespartier giver det godt lys, samt et indtryk af at bo midt i naturen. Om aftenen, når det er mørkt, kan man også nyde stjernehimmelen fra sofaen, måske sammen med et godt glas rødvin. Ren hygge.

Oplev solnedgangen over klitterne og hør havets brusen fra terrassen

De mange terrasser rundt om huset skaber flere hyggelige områder – og der er rig mulighed for at finde læ, nyde solen og naturen. En af terrasserne er forhøjet og med læ omkring. Herfra har man en flot udsigt over fjorden, helt perfekt til eftermiddagskaffen. – Ren afslapning og ultimativ nydelse må være en veltilberedt grillmiddag på terrassen, et godt glas vin og at se solnedgangen farve himlen orangerød over klitterne – med Vesterhavets brusen og salte duft i baggrunden.
Vil man hellere nyde solnedgangen på stranden, er der kun 300 meter til vandet, perfekt til en lille aftentur.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4887

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich
Sauber
Sehr strandnah
Einkaufsmöglichkeiten sehr nah
Gute Ausstattung
Für Familien geeignet
Blick auf Dünen und Fjord
Nähe zur Straße stört nicht

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr hyggeliges Ferienhaus. Man kann super auf den verschiedenen Terrassen entspannen, hat es sehr nah zum Strand und kommt schnell zu Ausflugszielen. Das eingezäunte Grundstück ist perfekt mit Hund und Kindern. Die Küche hat eine super Ausstattung. Das Haus war sehr sauber. Klare Empfehlung!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus entspricht dem, was wohl hyggelig bedeutet. Es wurde mit Bedacht und Liebe eingerichtet. Die Ausstattung bot alles, was man für einen Aufenthalt braucht. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Außenanlage und das Gartenhäuschen waren leider etwas ungepflegt, hier wurde aber Nachbesserung zugesagt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.819
Renoveret / Byggeår:2019 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...