Charmerende sommerhus tæt på klitter og strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Præstestien 10, Årgab

- Sommerhusnr.: E4897
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt sommerhus i Årgab med bordtennisbord, kun 150 m fra klitter og strand. Fra både hus og terrasse er der en vidunderlig udsigt over det smukke klitlandskab, ligesom Vesterhavet tydeligt høres og duftes, når man opholder sig udenfor. Der er 6 sovepladser i huset, en god lukket terrasse.

Skøn beliggenhed tæt ved klitter og strand

Dette sommerhus har en helt unik og skøn beliggenhed, kun 150 m fra Vesterhavet. Der er 3 soveværelser i huset, som er opført i gode materialer og i en spændende arkitekttur. Badeværelserne er godt indrettet med bruseniche. Køkkenet ligger midt i huset og opholdsstuen er placeret seperat. Naturligvis er der brændeovn, et godt fladskærms-TV.

God lukket terrasse og carport til huset

Huset har skønne terrasser, som er placeret flere steder omkring huset. En er delvist afskærmet fra carporten og er helt lukket. På denne terrasse er saunahuset opført i hjørnet. Der er således god mulighed for masser af sol, og det er oftest muligt at finde læ. 

Årgab er en vidunderlig og en meget populær feriedestination, primært på grund af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Hvide Sande er kun få minutter borte med bil, og her er der udover gode lystfiskermuligheder, også et godt udvalg af butikker og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4897

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gemütliches und gut ausgestattetes Ferienhaus mit einer direkten Dünenlage. Man kann super von dort nach Hvide Sande laufen. Es ist hell durch die große Fensterfront. Besonders schön ist die geschützte Terrasse und die Fensterecke im Essbereich, die regelrecht zum gemütlichen Kaffee trinken und Buch lesen einlädt. Wir waren als Paar dort und würden es auch nochmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches und trotzdem modernes Haus. Hell und freundlich. Prima für Freunde und Familie.
Sehr gut ausgestattete Küche und eine phänomenal schöne Badewanne!
Auch bei schlechtem Wetter kann man super in der Sauna entspannen.
Der Sitzplatz am Fenster ist ein Lieblingsplatz!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es erwartet euch ein komfortables und persönlich eingerichtetes Ferienhaus mit viel Platz für die ganze Familie. Es ist hell und verbraucht wenig Energie, der Holzofen funktioniert gut und die Sauna ist sehr großzügig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.250
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (66 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...