Gunstigt beliggende sommerhus med fredagsankomst

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 245, Årgab

- Sommerhusnr.: E4900
5 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skønt, flot og højtbeliggende sommerhus ved 1. klitrække i Årgab. Beliggenheden giver en helt unik mulighed for at bo helt tæt på Vesterhavet, og samtidig tæt på Ringkøbing Fjord. Og der er en enestående udsigt over det smukke landskab fra næsten alle rum, som helt sikkert skal opleves.

Smuk beliggenhed

Dette sommerhus har en helt enestående beliggenhed i Årgab, som er en særdeles eftertragtet feriedestination, da man har Vesterhavet lige på den anden side af klitterne, og den smukke Ringkøbing Fjord ikke langt derfra.

Så ikke alene giver beliggenheden muligheder for at komme ud i den friske luft og nyde naturen. Den giver også en fremragende udsigt over klitlandskabet fra alle husets rum. Og de skønne afskærmede terrasser omkring huset er helt ideele til solrige dage og hyggelige grillaftener i det fri.

Så uanset vind og vejr kan man sætte sig godt til rette og nyde det særprægede vestjyske landskab.

Gunstigt sommerhus

Det er ikke kun sommerhusets beliggenhed, der er fordelagtig. Indretningen er også yderst gunstig med fokus på hygge og samvær, da køkken, stue og spisestue står i åben forbindelse med hinanden. Og her giver det store vinduesparti masser af lys og en flot udsigt.

Huset er nyere, og rummer gode moderne faciliteter såsom spabad og trådløst internet, som lige sætter prikken over i’et under en dejlig ferie.

Udlejning fra fredag til fredag

Sommerhuset har skiftedag om fredagen, så hav kuffertene pakket og kør afsted, så snart fyraftensklokkerne ringer. På den måde undgås den travle trakfik, som ellers kan opleves ved ankomst, og familien kan i stedet starte ferien ved et dejligt morgenbord.

Medbring hunden

I dette sommerhus er det også tilladt at medbringe op til to hunde, så hele familien kan være samlet. Og har man børn og hund med, er dette område helt fantastisk, da er er plads til tumlen og leg ude i den fri natur og friske luft.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 11.924
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (59 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...