Gunstigt beliggende sommerhus med fredagsankomst

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 245, Årgab

- Sommerhusnr.: E4900
5 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skønt, flot og højtbeliggende sommerhus ved 1. klitrække i Årgab. Beliggenheden giver en helt unik mulighed for at bo helt tæt på Vesterhavet, og samtidig tæt på Ringkøbing Fjord. Og der er en enestående udsigt over det smukke landskab fra næsten alle rum, som helt sikkert skal opleves.

Smuk beliggenhed

Dette sommerhus har en helt enestående beliggenhed i Årgab, som er en særdeles eftertragtet feriedestination, da man har Vesterhavet lige på den anden side af klitterne, og den smukke Ringkøbing Fjord ikke langt derfra.

Så ikke alene giver beliggenheden muligheder for at komme ud i den friske luft og nyde naturen. Den giver også en fremragende udsigt over klitlandskabet fra alle husets rum. Og de skønne afskærmede terrasser omkring huset er helt ideele til solrige dage og hyggelige grillaftener i det fri.

Så uanset vind og vejr kan man sætte sig godt til rette og nyde det særprægede vestjyske landskab.

Gunstigt sommerhus

Det er ikke kun sommerhusets beliggenhed, der er fordelagtig. Indretningen er også yderst gunstig med fokus på hygge og samvær, da køkken, stue og spisestue står i åben forbindelse med hinanden. Og her giver det store vinduesparti masser af lys og en flot udsigt.

Huset er nyere, og rummer gode moderne faciliteter såsom spabad og trådløst internet, som lige sætter prikken over i’et under en dejlig ferie.

Udlejning fra fredag til fredag

Sommerhuset har skiftedag om fredagen, så hav kuffertene pakket og kør afsted, så snart fyraftensklokkerne ringer. På den måde undgås den travle trakfik, som ellers kan opleves ved ankomst, og familien kan i stedet starte ferien ved et dejligt morgenbord.

Medbring hunden

I dette sommerhus er det også tilladt at medbringe op til to hunde, så hele familien kan være samlet. Og har man børn og hund med, er dette område helt fantastisk, da er er plads til tumlen og leg ude i den fri natur og friske luft.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4900

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gemütlich eingerichtetes und gut ausgestattetes Ferienhaus direkt hinter der Düne. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und hatten ausreichend Platz. Die großen Fensterfronten sorgen dafür, dass das Haus lichtdurchflutet ist und der Blick auf die Düne ist fantastisch. Kurzer Weg zum schönen, breiten Sandstrand.
Das Haus ist perfekt für eine Familie mit 1-2 Kindern; auch unsere Hunde hatten Platz und haben sich wohl gefühlt.
Die große Holzterrasse ist perfekt zum Entspannen in der Sonne und nach der Sauna; der Kamin macht es noch hyggeliger.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut gelegenes, gut ausgestattetes Ferienhaus mit hübscher Einrichtung und tollem Zugang zu den Dünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, kleines Ferienhaus in bester Lage direkt hinter Düne. Im Haus findest du alles was für den täglichen Bedarf benötigt wird.
Ideal ist das Haus für ein Pärchen oder eine Familie mit max. 2 kleinen Kindern.
Im zweckmäßig eingerichteten Badezimmer findest du eine kleine Sauna und einen Whirlpool.
Vom Haus hast du einen wunderschönen Blick auf die Dünenlandschaft, das Feriengebiet und in der Ferne den Fjord.
Das Haus selbst steht etwas erhöht an einer Düne und ist über ein paar Stufen zu erreichen.
Rund ums Haus läuft eine Terrasse, so dass man zu jeder Zeit bei schönem Wetter die Sonne genießen kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 11.924
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (59 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...