Hyggeligt sommerhus med stråtag tæt på lystfiskeri

2.5
icon
icon
icon

Granvej 33, Årgab

- Sommerhusnr.: E4904
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus ligger i Årgab, hvor der er flere muligheder for lystfiskeri i nærheden. Og herfra er både kort afstand til Vesterhavet og en flot udsigt over Ringkøbing Fjord. Huset blev gennemgribende renoveret i 2013, så det fremstår hyggeligt, moderne og indbydende til en god ferie.

Hyggeligt sommerhus med stråtag

Sommerhuset er bygget i træ og har stråtag, og det har derfor bevaret den autentiske og hyggelige stemning, som man forbinder med sommerhusferie. Men huset har også moderne faciliteter at tilbyde, da det i 2013 blev renoveret med bla. nyt køkken, bad og rengøringsvenlige klinkegulve i både køkken og stue. Opvarmningen sker desuden med fjernvarme, så energiforbruget er billigt.

Huset er lyst og venligt, og indretningen er udført med personlige detaljer, så man straks føler sig hjemme.

Gode muligheder for lystfiskeri

For lystfiskere, både nybegyndere og øvede, er der masser af muligheder for at få bid på krogen. Nogle foretrækker at fiske i Ringkøbing Fjord, nogle i Vesterhavet , mens andre ønsker at besøge fiskesøerne eller at fiske ved Slusen i Hvide Sande, der især omkring sildesæsonen i foråret er et stort tilløbsstykke. Uanset hvad, så har man alt indenfor nær rækkevidde, og resten af familien eller vennerne vil sikkert nyde en hyggelig grillaften med friskfanget fisk.

Tag hundene med

I dette hus er det tilladt at medbringe to hunde, så her kan man bogstavligt talt tage hele familien med. Og den korte afstand til Vesterhavet er perfekt, når man gerne vil ned til stranden at gå eller lege.

Og ønsker man at besøge Hvide Sande med dens gode shopping- og restaurantmuligheder samt hyggeligt havnemiljø og nemme strandadgang, er der kun få kilometer derind.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4904

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für 2 Erwachsene und 1-2 Kinder bestens geeignet. Es hat eine umfangreiche und oft hochwertige Ausstattung. Durch den großen Garten hat man auch einen guten Abstand zum Nachbarn. Trotz der Nähe zur Straße ist es sehr ruhig. Wir haben uns mit unseren beiden großen Hunden sehr wohl gefühlt und gut erholt. Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus um einfach mal die Seele baumeln zu lassen und dem altagsstress zu entfliehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein typisches dänisches Ferienhaus. Von außen wirkt es schon etwas in die Jahre gekommen, aber von innen hat es uns überzeugt. Es ist sehr gemütlich und großzügig, wenn man zu dritt anreist. Das Haus war sauber und ausreichend ausgestattet. Grad in der Küche hat es uns an nichts gefehlt. Die windgeschütze, überdachte Terrasse konnten wir auch um diese Jahreszeit ausgiebig nutzen. Der Blick auf den Fjord ist klasse. Den Sonnenaufgang kann man aus dem Küchenfenster bewundern. Wenn man absolute Ruhe möchte, sollte einem vorher bewusst sein, dass das Haus dicht an der Straße ist. Der Weg zum Strand ist kurz. Wir haben uns rundum wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...