Kvalitetshus tæt på strand og med hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gyvelvej 12, Årgab

- Sommerhusnr.: E4905
7 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk lækkert og velholdt sommerhus med førsteklasses beliggenhed kun et par minutters gang fra stranden og i gåafstand fra Hvide Sande. Huset er smagfuldt indrettet og den perfekte ramme om en herlig ferie.

Et flot kvalitetshus med god plads til hele familien

Ønsker man en ferie i et lækkert sommerhus og med god plads til alle og med Vesterhavet som nabo, så er dette hus i Årgab et rigtigt godt bud. Huset er bygget i 2009, og det har praktiske klinkegulve i opholdsrummene og trægulve i soveværelserne, som udover at være rengøringsvenlige tilmed er med gulvvarme. Der er energibesparende jordvarme i huset, som giver en behagelig varme til fornuftige priser.

Huset ligger tæt på stranden og Vesterhavet

Huset og området er et eldorado for familien med børn og hund. Vesterhavet duftes, høres og fornemmes tydeligt udenfor huset, stranden er perfekt til lange traveture og børn vil elske de spændende klitter. Har man cykler med hjemmefra er der et stort og godt stisystem omkring huset, som forbinder hele området mellem Bjerregård og Hvide Sande.

Huset er velegnet til ferie året rundt

Der er altid noget at give sig til i dette hus og i dette område. Huset er skønt i alle årets måneder, og området er særdeles charmerende hele året igennem. Fra de skønne sommerdage med blå himmel og til de barske efterårs- og vinterdage med blæst, rusk og regn, er Holmsland Klit altid unikt. Hvide Sande er dejligt tæt på og her finder du mange gode restauranter og gode indkøbsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4905

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus med god indretning. Et hus man føler sig velkommen i. Dejlig tæt på stranden, man kan høre bølgerne så snart man åbner døre og vinduer. Vi kommer igen til næste år.

D.
sagde , Danmark

Forrygende lækkert og velindrettet hus, alt var pænt og rent. Afstanden til stranden og klitterne er perfekt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2018 / 2009

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...