Hyggeligt træhus med brændeovn, hund tilladt og kun 300 m fra hav

3
icon
icon
icon

Tingodden 252, Årgab

- Sommerhusnr.: E4919
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige træferiehus ligger på en dejlig delvis afskærmet grund, tæt på de vilde klitter og havet på Tingodden i Årgab. Hvide Sande ligger kun 5 km væk, så her er virkelig alle muligheder for en skøn ferie, ligegyldigt om man er er til hav, fjord, smukt klitlandskab – eller til det aktive liv i Hvide Sande by.

Hjemlig hygge i lys skandinavisk stil

Huset er rigtig hyggeligt indrettet, og man føler sig straks hjemme i de lyse rum. Køkkenet, som er udstyret med bl.a. induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine, ligger i åben forbindelse med stuen-opholdsrummet, så man altid kan følge med i samtalen i stuen – også selvom man står for madlavningen.

I stuen finder man også en brændeovn, som særligt på de lidt køligere dage, indbyder til en hyggestund i sofaen, måske med en god bog og en kop kaffe.

Her er plads til 6 personer, og sovepladserne er fordelt i tre soverum med hver en dobbeltseng.

Solnedgang over klitterne og Vesterhavets brusen

Her på terrassen mod sydvest, kan man her nyde de skønne sommeraftener med lækre grill-middage, solnedgangen og havets brusen i baggrunden. Med kun 300 meter til stranden, er det også oplagt at nyde solnedgangen på stranden. – Det er blot en lille spadseretur over klitterne.

Her er gode cykelstier og kun godt 5 km til Hvide Sande havn, som altid er et besøg værd. Enten besøge en fiskeriauktion og tage frisk fisk med hjem, – eller måske fange fiskene selv.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4919

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gemütliches Ferienhaus. Eine große, sonnige Terrasse mit genügend Sichtschutz für die Privatsphäre. Vom Ferienhaus ist der Strand auf Grund eines Schleichweges in wenigen Minuten zu erreichen. Alles in allem waren wir sehr zufrieden und würden das Ferienhaus definitiv weiterempfehlen. Vielen Dank für den schönen Urlaub!

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Dusche im Bad ist in Bezug auf Wassermenge nicht ausreichend und zu schnell kalt. wir kommen nur zu dritt, wie 6 Leute ohne Waschmaschine und so einer kleinen Geschirrspülmaschine einen dreiwöchigen Urlaub verbringen, ist schwer vorzustellen. Es gibt keine Fleischzange und kein Milchkännchen. Trotzdem buchen wir das Haus immer wieder. Das Gesamtpaket gefällt uns!
Lilly, Sanni und Kalle

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem guten Zustand, funktional ausgestattet und schön gelegen.
Obwohl in der Nähe der Hauptstraße ist es angenehm ruhig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 2.001
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...