Hyggeligt sommerhus med fantastisk beliggenhed 75m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 193, Årgab

- Sommerhusnr.: E4920

Et stenkast fra stranden og omgivet af de vestjyske klitter finder I dette sommerhus til 5 personer. Her er rammerne sat for en klassisk og helt enkel sommerhusferie i fredfyldte og naturskønne omgivelser – med brændeovn, praktiske faciliteter og gode terrasser. Der er kun et par minutters kørsel til Hvide Sande.

Hyggelig sommerhusstil, brændeovn og skønne terrasser

Det lille sommerhus på Tingodden 193 byder på en ferie i totalt afslappende rammer. Indretningen er venlig og enkel, og de synlige loftsbjælker tilfører en god portion charme. Alt i alt en klassisk sommerhusstil med et hjemligt touch.

Husets hjerte er opholdsrummet med stue, spiseafdeling og integreret køkken, der blandt andet er udstyret med opvaskemaskine. Brændeovnen spreder hyggelig feriestemning og varme på de blæsende og regnfulde dage, og der er gulvvarme i stuen.

Rundt om sommerhuset finder I to skønne terrasser; en østvendt, så I kan nyde morgenkaffen udenfor, og en vestvendt, så I kan følge solen hele dagen. Begge terrasser er afskærmede og udstyret med havemøbler. Udsigten til klitlandskabet er helt fantastisk, og beliggenheden er dejlig ugeneret.

Bo med strandopgangen som nærmeste nabo

Sommerhuset ligger bogstaveligt talt lige ved siden af den nærmeste strandopgang, og I kan høre bølgernes brusen fra terrassen. Den hvide sandstrand byder på unikke oplevelser hele året rundt, og en gåtur i den friske havluft er ren wellness. Når sommeren melder sin ankomst, er det selvfølgelig oplagt at hoppe en tur i de blå bølger.

Årgab er et attraktivt og velbesøgt ferieområde, som ligger få minutters kørsel fra den charmerende havneby Hvide Sande. Morgenbrødet kan både hentes i bil og på cykel, eftersom der går en god cykelsti hele vejen til Hvide Sandes centrum. Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.002
Renoveret / Byggeår:2010 / 1982

Køkken:

Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...