Dejligt hus med sauna og spa, i yderste klitrække

3
icon
icon
icon

Tingodden 135, Årgab

- Sommerhusnr.: E4926
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Sommerhus med fantastisk beliggenhed i 1. klitrække i Årgab, kun 100 m til Vesterhavet. Huset er velindrettet og velegnet til 1 stor familie eller 2 mindre. Og med den store fryser er huset perfekt til lystfiskere. Der er gode terrasser omkring huset, trådløst internet, og 2 Hunde må medbringes.

Sommerhus i god kvalitet med fantastisk beliggenhed

Nyd en skøn ferie i dette sommerhus af god kvalitiet med en unik beliggenhed midt i naturen og nær Vesterhavet.

Der er 4 soveværelser i huset. 3 af værelserne er med dobbeltseng, og på det sidste værelse er der 2 enkeltsenge. Der er 2 badeværelser gulvvarme og bruseniche. På det store badeværelse er der endvidere en hjørnespa til 2 personer, en vaskemaskine og en sauna. Køkkenet er bl.a. udstyret med en opvaskemaskine og en mikroovn. Stuen er placeret midt i huset, og har store vinduespartier ud mod det smukke klitlandskab mod sydvest. Her er der en brændeovn, et fladskærms-TV, DVD-afspiller, radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet. Det er tilladt at medbringe 2 hunde.

En god terrasse tæt på klitter

Den store terrasse mod sydvest er både delvist overdækket, delvis afskærmet, og delvist lukket, og kan således bruges meget af dagen. Den lidt mindre terrasse mod sydøst, ved husets indgang, er delvist afskærmet og derfor anvendelig til morgenkaffe på dage med godt vejr. Det smukke klitlandskab er en del af naturgrunden, så man får følelsen af at være et med naturen, når man bor i dette hus. Vesterhavet høres tydeligt fra terrasserne, og der er markerede stier til, når man ønsker at gå til havet.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:96 / 1.000
Renoveret / Byggeår:2013 / 2000

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...