Sommerhus i Årgab med wellnessfaktor og tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 12 B, Årgab

- Sommerhusnr.: E4972
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Mettes Bjerg 12 B ligger det hyggelige og velholdte sommerhus fra 2004, med en skøn beliggenhed på en af de karakteristiske naturgrunde i Årgab. Her er der et godt udgangspunkt for forfriskende gåture i de flotte naturområder, som f.eks. Vesterhavet der blot ligger 150 meter fra sommerhuset. Her kan I ankomme 6 personer til en hyggelig og nærværende ferie.

Sommerhuset har også ladestik til jeres el-bil, så der altid er mulighed for at få strøm på bilen. Ladestikket er et udvendigt kraft/220 v stik, hvor I selv skal have et kabel med.

Afslapning med spabad og sauna

Det skønne sommerhus fremstår både lyst og åbent med komfortable møbler, som sætter rammen for en vellykket ferie. Der er 3 soverum som jeres familie kan fordele sig på, to værelser med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge. Derudover er der et badeværelse, hvor der er fokuseret lidt mere på afslapning. Her er der nemlig en sauna, et spabad og gulvvarme til at give jer en rigtig feriefornemmelse.

Køkkenalrummet er både rummeligt og lyst med plads til alle. Her kan I spille et sjovt brætspil ved køkkenbordet, læse en god bog foran brændeovnen eller lave et lækkert fælles måltid i køkkenet.

Afskærmet terrasse med plads til privatliv

I det gode vejr er det altid attraktivt at være udenfor. Sommerhuset har en terrasse der løber det meste af vejen rundt om huset, så her er det altid muligt at finde en varm og læ fyldt plet, med havet som lydkulisse i baggrunden.

Nyd solen i liggestolene med en god bog, planlæg en hyggelig grillaften eller nyd synet af den pragtfulde natur der omringer sommerhuset. Til dage med blæsende vejr eller regn er noget af terrassen overdækket, så I stadig kan søge i læ.

Sommerhus i Årgab 150 meter fra Vesterhavet

Når I vælger Mettes Bjerg 12 B vælger I at bo 150 meter fra Vesterhavet. Dette giver jer en masse muligheder for dejlige naturoplevelser, hvor I kan nyde alle typer vejr. Her er det ekstra skønt at være i solrigt vejr, hvor I kan nyde at blive varmet op af solen efterfulgt af en dukkert i vandet.

I sommerhusområdet Årgab er der roligt og hyggeligt, som er skønt i ens ferie. Men når I trænger til at opleve noget anderledes, er der heller ikke langt til havnebyen Hvide Sande. Hvor I både kan prøve noget spændende mad eller shopping i de skønne butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4972

DE
D.
sagde , Deutschland

Das für uns perfekte Haus. Es ist alles an Equipment vorhanden was man braucht. Wir würden es sofort wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut ausgestattet und lässt eigentlich keine Wünsche offen. Whirlpool und Sauna lassen sich gut nutzen, gemütlicher Sessel und großes Sofa laden ein, ein wenig in der Stube zu verweilen, die überdachte Terrasse mit Abendsonne ist aber auch wunderbar bei jedem anderen Wetter zu genießen. Und bei gutem Wind hört man das Meer! Alles in allem, ein tolles Ferienhaus, welches mit wenig Schnick Schnack trotzdem sehr für einen Urlaub zu zweit zu empfehlen ist. Es liegt an einem Weg, der gern von Leuten zum Strandaufgang genutzt wird. Also ist man auch selbst schnelll am wunderschönen Strand!

DE
D.
sagde , Deutschland

gut eingerichtet, alles vorhanden,gute Lage,

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.337
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...