Charmerende og idyllisk feriehus på flot naturgrund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 39, Årgab

- Sommerhusnr.: E4983
6 pers.
Antal personer
125 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her på Tingodden 39 finder I dette flotte og hyggelige feriehus, med plads til hele 6 personer. Huset er blevet flot renoveret i 2019 og indeholder 3 værelser – alle med dobbeltsenge. Feriehuset er placeret 1. række lige i klitterne og her kan man høre havets brusen.

1. række til klitterne med moderne indretning i skandinavisk stil

Velkommen indenfor på Tingodden 39. Huset indeholder 116m² og er indrettet minimalistisk og moderne. Her er gratis og hurtigt internetforbindelse, så børnene hurtigt kan komme på nettet og slinge sig i den flotte og store sofa foran brændeovnen og det store tv.

Køkkenet, som er landinspireret indrettet, indeholder alt hvad i kan forvente ved et nyere køkken. Her kan opvaskemaskinen klare det værste opvask.

På feriehusets badeværelse, som også er lyst, er der installeret et badekar. Her på badeværelset er vaskemaskinen også placeret, og I skal ikke tænke på at børnene leger for meget udenfor i sandkassen, eller på den store grund, som hører med til huset. I kan vaske tøjet inden I tager hjem og undgå den store vasketøjsdynge, når I kommer hjem.

De 3 soveværelser er fordelt med 2 på 1. sal og 1 i stueplan. På 1. sal er der bjælker i loftet og her er en stor opholdsstue midt i rummet.

Fredfyldt og populært område

Tingodden 39, ligger i et lille område – kun et smutkast fra Hvide Sande, som hedder Årgab. Årgab indbyder til en masse gå/cykelture langs et smuk og kuperet klitområde. Årgab har også et godt surf område, hvor I kan få kursus i surfing i forskellige niveauer.

Hvide Sande, som blot ligger få km fra Årgab, har både shopping, fiskeri og restauranter til enhver smag.  

Det siger vores gæster om sommerhuset E4983

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist wie nach Hause kommen, obwohl man diesen Ort vorher noch nie besucht hatte.
Sucht man ein hyggeliges Wohngefühl, ist man hier genau richtig aufgehoben. Jedes Detail in diesem Haus stimmt. Der Dielenboden und die Möbel machen das Ambiente perfekt.
Nur dicke Socken sollte man dabei haben, denn kühl ist der Boden 🙂
Die Lage des Hauses gibt die Möglichkeit bereits am Morgen den Wellengeräusch zu lauschen & motiviert den steilen Anstieg der Düne zu gehen.
Am Abend nutzt man diese unfassbar tolle Fasssauna mit dem Ausblick in die Dünenlandschaft um abzuschalten und den Urlaub zu genießen.
Ich würde immer wieder hier her kommen !
Meine Kinder (2) & (5) hat es ebenfalls an nichts gefehlt, auch hier wurde an nichts gespart.
Eine Kiste Spielzeug, Buntstifte und Utensiellien in der Sandkiste hat ihnen ein Lächeln ins Gesicht gezaubert

DE
D.
sagde , Deutschland

Wie lieben dieses Haus und freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes Ferienhaus. Wir fahren seit 20 Jahren nach Dänemark und dieses Haus gehört sicherlich zu den schönsten Häusern. Wir sind Eltern mit drei Kindern (1, 6 und 10), dafür ist das Haus perfekt. Nur über die Düne (allerdings sollte man nicht komplett unsportlich sein, da die Düne schon steil ist) und man ist am Wasser und Strand. Highlight war für uns die Fasssauna am Hause mit dem Blick aus der Sauna in die Dünen 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 23.254
Renoveret / Byggeår:2021 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...