Sommerhus med udesauna i Hvide Sande tæt på strand

4
icon
icon
icon
icon

Søndergade 70, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4872
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lige syd for Hvide Sande ligger dette dejlige og velholdte sommerhus med udesauna. Sommerhuset har i 2019 fået en gennemgribende renovering indenfor, mens det udvendigt er omgivet af læfyldte terrasser med bl.a. udesauna, udekøkken og fiskerenseplads. På den nærliggende klittop er opsat bord og bænk, hvorfra den smukke udsigt over landskabet, Vesterhavet og fjorden kan nydes. Hunden er også velkommen!

Flotte omgivelser med brændeovn og opvask

De indendørs omgivelser på Søndergade 70 er flot indrettet med lyse, afdæmpede farver og komfortabelt interiør, der kombinerer det moderne og det hyggelige. Sommerhuset har en hjemmelig følelse og er praktisk indrettet.

De 4 sovepladser er fordelt på 2 gode soveværelser i den nordlige ende af feriehuset med skabsplads nok til alle ferieklæderne. I den sydlige ende ligger sommerhusets hjerte, det kombinerede køkken- og stuerum, som sætter rammerne for en ferie i samværets tegn. Her er der lagt op til et hav af hyggelige stunder med god mad, kortspil og grin.

Den knitrende brændeovn sørger for dejlig varme og hyggelig feriestemning hele året rundt, og der er opvaskemaskine i køkkenet, så I kan smide benene opad efter maden i stedet for at bruge tid på opvasken.

Udsigtspost, udekøkken og god beliggenhed tæt på hav og by

Dette feriehus er placeret på en stor naturgrund og ligger i læ af en kæmpe klit midt i den fascinerende vestjyske natur. Fra den sydvendte, lukkede terrasse går der trapper op til toppen af klitten, hvorfra den vidunderlige udsigt rigtig kan nydes ved en helt privat udsigtspost. I forbindelse med den overdækkede, nordvendte terrasse finder I et stort og praktisk udekøkken. Efter en lang gåtur ved Vesterhavet kan I nyde en afslappende stund i den varme udesauna.

Der er gode muligheder for at lystfiske i og omkring Hvide Sande og dagens fangst kan renses udenfor. Hvide Sande byder desuden på en masse spændende butikker, flere bagerier, hyggelige caféer og ikke mindst charmerende omgivelser.

Også det brusende Vesterhav er inden for rækkevidde; kun 300 meter skiller jer fra den hvide sandstrand, som er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4872

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein aber fein in perfekter Lage…tolle Sonnenterrasse und super Terrassenmöbel inklusive neuer Grill.Wir haben uns gleich zu Hause gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Haus, sauber und gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gemütliches Haus. Wir waren zu viert…alles sauber.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 1.734
Renoveret / Byggeår:2019 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...