Dejligt træhus tæt på Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 272, Klegod

- Sommerhusnr.: H0068
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Fladsbjergvej i det attraktive ferieområde Klegod finder du dette dejlige og hyggelige sommerhus. Træhuset ligger i et naturskønt område tæt på Vesterhavet. Huset er hyggeligt og godt indrettet med plads til 6 personer.

Nyd ferien i et dejligt træhus ved Vesterhavet

Når du træder ind i huset på Fladsbjergvej, får du straks fornemmelsen af et sommerhus med masser af personlighed og plads til hygge med familie og gode venner. Huset er indrettet med mange personlige detaljer, der er med til at skabe en varm og indbydende stemning. Huset er rummeligt og godt indrettet med plads til 6 personer.

Ro og afslapning er to vigtige ingredienser i en god og vellykket sommerhusferie. Fra stuen er der en dejlig udsigt til uderummet foran huset. Herfra har I også direkte udgang til den dejlige terrasse, som får ude- og inderummene til at smelte sammen i sommermånederne.

Ferie ved Vesterhavet kan noget helt særligt

Ved Vesterhavet er der højt til loftet og masser af frisk luft. Lange gåture i den friske luft ved heden, klitlandskabet eller vandet – giver ny energi til krop og sjæl. Her kan du se solen stå op i det smukke landskab eller opleve, hvordan himlen fyldes med flotte orange farver, når solen er på vej ned i horisonten.

Midt i dette smukke landskab er der et væld af aktiviteter for hele familien. I Hvide Sande finder I vandskibane, svømmehal, butikker og lækre spisesteder. Alt, hvad der hører en god og hyggelig ferie til.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.038
Renoveret / Byggeår:2011 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...