Poolhus med skøn beliggenhed tæt på klitter og strand

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 65, Klegod

- Sommerhusnr.: H5015
9 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 24
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Der er mange grunde til at holde ferie i netop dette feriehus. Det ligger uforstyrret i 1. klitrække, så du har de smukke klitter og Vesterhavet lige ved siden af. Sydvest for feriehuset er der en stor lukket terrasse, hvor du kan sidde og nyde de gode solskinsdage og grillhygge med familien.

Skønt poolhus med stor poolafdeling, hvor både store og små kan boltre sig

Det velholdte sommerhus danner de bedste rammer om en skøn og sjov ferie med familien eller vennerne. Det er praktisk indrettet med to soverum og et badeværelse i hver ende, så der f.eks. kan laves en forældre- og en børneafdeling. Mørklægningsgardinerne sørger for en uforstyrret søvn, selv når solen er stået op. Køkken, spiseafdeling og stue finder du i åben forbindelse i husets centrum. Her kan I tilbringe mange hyggelige timer sammen.

Fra opholdsafdelingen er der adgang til den dejlige store poolafdeling med swimmingpool, sauna og tømmespa med plads til fem personer. Børnene vil elske at svømme og, om aftenen kan du tænde lidt stearinlys og nyde nogle rolige timer i saunaen og spaen.

Forbedringen af husets isolationsevne med nyt tag og murerfuger i 2018 sørger for en behagelig varme selv med lille elforbrug.

Rolig beliggenhed er lig med uforstyrret tid sammen med familien

Feriehuset ligger for enden af en lille sidevej, helt ude ved klitterne. Så her kan du holde en afslappende ferie uden større forstyrrelser, og det er sikkert noget du især vil nyde, når du opholder dig på den store terrasse. Og da terrassen er lukket, skal du ikke tænke på, om småbørn og hund tager på udflugt alene. I stedet kan du læse en god bog eller tænde op i grillen og forkæle smagsløgene med en saftig bøf og et godt glas rødvin.

Oplev de marehalmsklædte klitter, Vesterhavet og dets skønne sandstrand

Da feriehuset ligger i 1. klitrække kan du fra feriehuset nyde udsigten til heden og klitter – et smukt syn hele året rundt. Og har du lyst til at komme ned til Vesterhavet og stranden og gå en dejlig tur, lege med børnene eller tage en forfriskende dukkert, er du kun få minutters gang derfra.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5015

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist bestens ausgestattet. Vor allem in der Küche fehlt es an nichts. Alles ist sauber und man fühlt sich wie zu Hause.

DE
D.
sagde , Marburg

Ein perfektes Haus in einer unglaublichen Umgebung.
Die Einrichtung absolut hochwertig und liebevoll.
Durch die Ostausrichtung des Poolbereichs ist der Sonnenaufgang im Liegestuhl bei Kaffee und leiser Musik aus der Bose Anlage ein unvergessliches Erlebnis.
Dänische Perfektion und trotzdem super gemütlich.
Großes Kompliment

Das kann ich mir sehr gut vorstellen.
So ein durch und durch tolles Haus!
Perfekt!!!

DE
D.
sagde , Hamburg

Uns hat das Haus mitten in den Dünen sehr gut gefallen. Neben viel Zeit im warmen Pool und tollen in den Dünen und am Strand, gab es gemütliche Abende am Kamin.
Das Haus hat eine sehr gute Ausstattung und bietet durch die einzelnen Zimmer auch einen guten Rückzugsort wenn man sich gerne einmal zum Lesen zurück ziehen möchte. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Von scharfen Messen über Mixer bis hin zu Backutensilien gab es alles, was wir selbst bei uns zu Hause besitzen. So konnten wir neben Pfannkuchen auch einen Kuchen backen oder mit den zahlreichen Pfannen und großen Töpfen Bolognese für das ganze Rudel kochen.
Die Betten waren bequem und die Decken der Jahreszeit angepasst warm und kuschelig.
Die Kinder haben schon angekündigt, dass wir unbedingt dieses Haus noch einmal buchen müssen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 2.000
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...