Nyrenoveret sommerhus med brændeovn og 1 hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 53, Klegod

- Sommerhusnr.: H5032

Dette fine sommerhus på Lyngvejen 53 har i 2019 gennemgået en renovering, og det ses tydeligt både indvendigt og udvendigt. Den indbydende indretning er både moderne og hyggelig med gode praktiske faciliteter, og den lukkede terrasse udenfor sørger for ugenerede dage på terrassen. Hunden er også hjerteligt velkomne her!

Moderne og hyggeligt med brændeovn og praktiske faciliteter

Det nyrenoverede sommerhus i Søndervig kan huse op til 6 personer – og selvfølgelig også det sidste familiemedlem, hund. Indretningen kombinerer det moderne med den hyggelige sommerhusstil, og de praktiske faciliteter er i top.

Det veludstyrede køkken er slået sammen med stuen, hvilket skaber et stort fællesrum med plads til afslapning og skønne feriestunder. Den klassiske brændeovn spreder varme og god stemning, så selv de mest barske efterårs- og vinterdage bliver utrolig hyggelige.

Huset har gode praktiske faciliteter, som gør ferien ganske ukompliceret for jer. Opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren hjælper jer med hurtigt at få overstået de huslige pligter, og med en lynhurtig internetforbindelse kan I koble jeres elektronik til og være på nettet helt gratis. Der er desuden garage til bilen.

Skønt uderum med stor græsplæne og Vesterhavet kun en gåtur væk

Sommerhuset ligger på en 2.027 kvadratmeter stor, velholdt grund. På græsplænen er der god plads til leg for de små og de firbenede feriegæster, og der er desuden opsat et gyngestativ. Den lukkede terrasse er udstyret med havemøbler, liggestole og grill, og her kan I helt ugeneret nyde de dejlige sommerdage.

Vesterhavet ligger kun 600 meter fra feriehjemmet, og en kort gåtur gennem klitlandskabet bringer jer helt ned til vandkanten og den kilometerlange sandstrand. Tag børnene og hunden med på en forfriskende spadseretur langs vandet og bliv blæst igennem af den friske havluft – det er ren wellness for sjælen.

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger et par minutters kørsel væk i Søndervigs centrum. Ud over at handle ind, er der en bred vifte af aktiviteter i feriebyen, og I kan blandt andet prøve kræfter med bowling, segway-kørsel eller et hyggeligt spil minigolf.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.027
Renoveret / Byggeår:2019 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...