Aktivitetshus i Klegod med brændeovn og 3 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 73, Klegod

- Sommerhusnr.: H5053
6 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne og veludstyrede sommerhus har nogle helt særlige highlights. Til de af jer, som godt kan lokkes til en venskabelig omgang billard eller bordtennis er alle disse faciliteter til stede på Havklitvej 73 i Klegod. Og efter en gåtur langs Vesterhavet kan du velfortjent lægge dig i blød i sommerhusets badekar. Huset er velegnet til familier med børn og op til 3 hunde kan også komme med!

Komfortabel og smagfuldt indrettet – billardbord, bordtennis og dart

Det praktiske og velindrettede sommerhus er perfekt til en familie med op til 6 personer. Det centralt placerede køkkenalrum fremstår åbent og moderne. Her er plads til, at alle kan være samlet, men stadig lave hver deres ting. Feriekokken kan slå sig løs i det veludstyrede køkken og stadig hygge med resten af familien i stuen og aktivitetsrummet.

Kan man ikke sidde stille med en bog foran brændeovnen, er der god plads i husets aktivitetsrum. Her kan I spille både bordtennis, billard og dart. Ingen grund til at kede sig i dette sommerhus!

3 soveværelser med dobbeltsenge – badeværelse med gulvvarme og badekar

Huset rummer i alt 3 soveværelser, hver udstyret med dobbeltseng. Der er god skabsplads til jeres tøj, så I ikke skal leve ud af jeres kuffert.
Det lyse og moderne badeværelse med gulvvarme har også både en bruseniche og et badekar. Derudover er der også både en vaskemaskine og tørretumbler, så slipper I for at vaske tøj i tre dag, når I er kommet hjem fra sommerhuset.

Afskærmet og lukket terrasse med grill og gyngestativ

Husets store, lukkede og afskærmede terrasse er perfekt til mange timers afslapning og hygge. Især det, at en del af grunden også er indhegnet, er et stort plus. Det gør, at hundene og børnene kan boltre sig, uden at I skal bekymre jer om, at de tager på tur uden jer. Der er to terrassedøre, som giver adgang til den store, sydvendte terrasse, så man både fra aktivitetsrummet og stuen har direkte adgang derud.

Kun 550 meter fra stranden – midt i klitlandskabet

Sommerhusets placering midt i klitter og lyng i Klegod, mellem hav og fjord gør, at I er omgivet af Vestjyllands smukke natur. Blæser vinden fra vest, som den ofte gør, kan I endda høre havets beroligende brusen fra terrassen.
På kun få minutter har I den kilometerlange strand foran jer. Fra klitterne er der en garanteret storslået udsigt over både hav og fjord.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5053

D.
sagde , Danmark

Praktisk hus, da haven er indhegnet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.485
Renoveret / Byggeår:2018 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Tæppe i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...