Moderne feriehus med spa, lækre terrasser og 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 216, Klegod

- Sommerhusnr.: H5066
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Klegods skønne ferieområde ligger dette flotte feriehus til 8 personer. Indvendigt venter jer en stilfuld indretning med moderne faciliteter og ekstra fede highlights som spabad og bordfodbold, mens huset udvendigt byder på flere lækre terrasser. Op til 2 hunde er tilladt!

Stilfuld indretning med spabad og bordfodbold

Med Fladsbjergvej 216 som ferieadresse er I garanteret en dejlig ferie i flotte omgivelser. Indvendigt hersker en lækker og stilfuld indretning med moderne interiør og alle hverdagens hjælpere (opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler) på plads.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, og det ene gemmer på et af husets fede highlights; spabadet. Få jer en rigtig wellnessoplevelse i det varme boblebad og tank nye kræfter i ro og fred – langt væk fra den travle hverdag.

Husets hjerte er stuen, køkkenet og spiseafdelingen, som smelter sammen i ét stort fællesrum. Her kan hele familien samles, og der kan skrues op for hyggen med brændeovnen eller et spil bordfodbold, mens aftensmaden steger færdig i ovnen.

Flere lækre terrasser og 10 minutter til stranden

Der er terrasse på begge sider af huset, så I hele dagen kan følge solen og nyde de dejlige feriedage fra havemøblerne. Både den lille nordlige og den store sydvestvendte terrasse er delvist overdækket og afskærmet, så I til hver en tid kan finde ly og læ samtidig med, at I nyder den friske havluft.

I kommer til at bo cirka 10 minutters gang fra havet, og den kilometerlange sandstrand er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster. Også den hyggelige ferieby i Søndervig er inden for rækkevidde, og på få minutter når I den charmerende bymidte, hvor der både kan handles ind, spises is, bowles og meget mere.

Her er der ingen tvivl om, I vil få en skøn ferie, lige meget om I holder af at være aktive eller bare har brug for at slappe af på en drømmeseng.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5066

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes Ferienhaus mit eingezäunter Terrasse und mehreren Möglichkeiten, im Freien in geschützt in der Sonne zu sitzen. Die Küche ist gut ausgestattet und modern. Sehr zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Der Vorraum und die abgeschlossene Terrasse sind perfekt wenn man mit Hunden Urlaub macht.
Die Küche ist toll ausgestattet und die Räume sind groß und gemütlich.
Zur Richtigen Jahreszeit hat auch der Bäcker gegenüber geöffnet. Aktuell war nur das Outlet und der kleine Hofladen offen. Holz kann man auch direkt am Outlet kaufen.
Nach Søndervig sind es mit dem Auto ca. 5 Minuten, so daß man schnell zum Einkaufen kommt.
Wir haben uns erneut in dem Haus wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, geräumiges Ferienhaus mit Wohlfühlatmosphäre lädt zum erholen und entspannen ein. Genießen Sie die schönste Zeit des Jahres, mit ihren Liebsten.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.126
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...