Smukt, velholdt og personligt feriehus ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 104, Klegod

- Sommerhusnr.: H5079
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Stråtægt feriehus med en personlig indretning, der fremmer den hyggelige stemning. Det har en dejlig beliggenhed direkte ved klitterne og tæt på Vesterhavet, så det er nemt at komme ned til stranden. Der er en god terrasse med kig til klitterne, hvor man kan nyde de lange sommeraftener.

Velholdt sommerhus med hygge og personlighed

Sommerhuset er meget velholdt, og man har gjort meget ud af at indrette det i en personlig stil, så man straks fornemmer den hyggelige stemning og føler sig hjemme.

Det veludstyrede køkken er placeret centralt i huset, og er i åben forbindelse til den ene stue og spiseafdelingen, så selvom man laver mad i køkkenet, kan man stadig hygge sig med resten af familien.

Stuen er opdelt og indrettet med to afdelinger, så man i den ene ende kan lade sig underholde foran tv’ et, og i den anden ende kan man stresse af og nyde udsigten til de marehlamsbeklædte klitter gennem det store vinduesparti. I midten er der en flot brændeovn, hvis hygge og varme kan nydes fra begge sider.

Afslapning i Vesterhavets smukke omgivelser

Husets fantastiske beliggenhed sætter rammerne for en god ferie, hvor familien kan hygge sig omkring huset og nede ved stranden.

På de lune sommeraftener er husets terrasse helt perfekt til hyggelige grillaftener. Her kan man med klitterne i baggrunden nyde et godt glas vin mens børnene leger og bøfferne tilberedes på grillen. Og omkring huset findes der flere hyggekroge med godt læ, hvor man kan nyde en stille stund.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5079

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Sehr gut ausgestattet. Dieses Ferienhsus gestattet sogar Einblicke in die Lebensweise der Eigentümer. Private Gegenstände sind nutzbar. Das ist,aus unserer Sicht, sehr selten. Wir sind sehr dankbar dafür. Noch ein Grund, das Ferienhaus sehr pleglich zu behandeln. Wir haben langfristig diese Haus auch für 2023 gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hyggeliges Ferienhaus mit Charme und Charakter, welches mit seinen diversen Sonnenterrassen zum entspannen einlädt.Natürlich gewachsenes Ferienhausgebiet mit viel Natur und Platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hyggelig

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2017 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...