Lækkert feriehus til 6 personer med sauna & spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 69, Klegod

- Sommerhusnr.: H5092
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På den smukke og særegne klittange, Holmsland Klit, står dette dejlige hus klar til din ferie med familien eller venneparret. Det stilfuldt indrettede hus kan med sine 3 soverum, en dejlig hems og 2 badeværelser være familiens skønne ferieoase, men det egner sig også fortrinligt til 2-3 par venner, som gerne vil nyde lidt sommerhusflair sammen – hunden er også velkommen.

Skønt hus med 2 badeværelser, spa og sauna

Træd ind i et stemningsfuldt hus og føl jer velkomne. Her på Opstrupvej 69 er der tænkt over detaljerne, de store vinduer i stuen følger loftet op i kip for masser af lysindfald og god udsigt, troldtekte lofter og gulvvarme gennem energibesparende luft-til-vand varmesystem afrunder billedet af.

Det åbne samtalekøkken med siddemuligheden ved køkkenøen er perfekt til fælles hygge omkring madlavningen, også hvis man nøjes med at nyde et glas vin, kigge på og give gode råd til sovsetilberedningen. Imens hygger de unge eller børnene måske på hemsen, hvor der er god mulighed for at pakke legetøjet ud eller gemme sig lidt med sin computer og udnytte det gode fiberbredbånd. Børnefamilien vil sikkert glædes over højstol og muligheden for at kunne vaske og tørre tøj i husets vaskemaskine og tumbler.

Jo, ved Vesterhavet kan der være dage, hvor regn og storm holder jer inden døre. Men det er ingen problem på Opstrupvej 69. Her har I jeres helt egen fine wellnessafdeling: Tænd op for sauna og spa og forkæl jer selv med varmt boblevand eller sunde sauna-ture imens vestvinden suser uden for.

Terrassehygge og solskin i læ på skøn klitgrund

Marehalmen danser i vinden og lyngen sender sin duft ind over husets terrasse fra den store smukke klitgrund. Her på den store afskærmede terrasse med de gode møbler kan I sidde i læ og nyde udsigten. Når så solen begynder at farve himlen rød mod vest, kan I søge ind på det overdækkede areal og nyde de sidste solstråler imens grillen bliver varm og klar til tilberedelsen af et lækkert aftensmåltid.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5092

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super großzügiges geschnittenes Haus das kaum Wünsche offen lässt. Tolle Lage zum Strand. Bietet genug Platz für den Hund

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in ruhiger Lage.Es ist wunderbar hell und auch sehr geschmackvoll eingerichtet.
Die Betten sind sehr bequem.
Wir haben nichts vermisst in diesem Haus,alles was man braucht ist vorhanden. Beim Blick aus dem Fenster sieht man nur Natur und kein Nachbarhaus.Wir kommen bestimmt nochmal wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus, wir haben uns sehr wohl geführt, wir kommen wieder !

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.644
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...