Sommerhus med terrasse ud til fredet område

4
icon
icon
icon
icon

Lyngdraget 51, Klegod

- Sommerhusnr.: H5116
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Adressen til dette indbydende sommerhus er Lyngdraget 51, beliggende i det naturskønne Klegod. Fra dette sommerhus er der en smuk udsigt over et fredet naturområde lige syd for sommerhuset. Sommerhuset er smagfuldt indrettet med pæne møbler, og på badeværelset har I en 4-pers. spabad og en sauna, der indbyder til afslapning og wellness. Derudover er det er gæstetoilet.

Hyggeligt sommerhus med spa og sauna

Sommerhuset byder på intet mindre end fire soverum, hvilket gør det ideelt for familier eller grupper af venner, der ønsker at nyde ferien sammen. Værelserne er komfortabelt indrettet med to dobbeltsenge og fire enkeltsenge, der sikrer, at alle får en god nats søvn. I det rummelige badeværelse er der gulvvarme, som giver ekstra komfort på de køligere dage, mens et ekstra gæstetoilet sikrer, at ingen skal vente for længe.

Efter en dag ved havet, som kun ligger 500 meter fra huset, kan I lade stressen forsvinde i sommerhusets sauna og spa. Sommerhuset er ydermere veludstyret med moderne faciliteter der gør opholdet endnu mere behageligt. Med en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler bliver de daglige pligter en leg. 

Dejlig terrasse ud mod fredet område

Den afskærmede terrasse giver jer mulighed for at nyde udendørs måltider eller en stille stund med en god bog, uden at blive forstyrret af den friske vind. Om aftenen kan I sidde under den overdækkede del af terrassen og nyde solnedgangen, selv hvis vejret ikke er helt med jer. Her vil I finde havemøbler, der inviterer til lange, afslappende dage i den friske luft.

For dem, der har elbiler, er der et ladestik i skuret, så bilen kan oplades nemt. Dog skal I være opmærksomme på, at I selv skal medbringe et kabel til ladestikket. Sommerhuset er også bæredygtigt, da det har investeret i vindmøller, hvilket sikrer en grønnere ferie.

Holmsland Klit er en skøn feriedestination for familier med børn

Området Klegod, som er et meget attraktivt område midt på Holmsland Klit, er populært for familier med børn. Sommerhuset ligger helt ud til et lyngklædt og fredet areal mod syd. Der er ikke langt til Vesterhavet, og tæt på huset er der et godt stisystem, som er meget brugt af både motionister, cyklister, og folk, der bare vil nyde en gåtur i den friske luft og flotte natur. Søndervig er ca. 5 km fra feriehuset og er altid et besøg værd for feriegæster; her er der mange gode butikker og restauranter. 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5116

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattetes und gepflegtes Ferienhaus. Alles liebevoll dekoriert. Einfach gemütlich auch an Regentagen. Sehr ruhige Lage direkt am Naturschutzgebiet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das ist ist super schön, jetzt mit neuer Küche ganz toll.
Der Ausblick von der Terrasse einmalig schön.
Wir kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gepflegt,
ob im Haus oder auf der Terrasse
mit dem super Blick ins Grüne.
Küche komplett gut ausgestattet.
Rundum ein tolles Haus,wir kommen
sehr gerne wieder

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2015 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...