4-stjernet sommerhus med sauna og udebruser – 800 m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 102, Klegod

- Sommerhusnr.: H5172
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Drømmer I om en ferie i det vestjyske klitlandskab i gåafstand fra Vesterhavet, så er dette sommerhus i Klegod bestemt værd at se nærmere på! Sommerhuset på Fladsbjergvej 102 ligger dejligt ugeneret, kun 800 meter fra havet og har plads til 6 personer. Sommerhuset byder på en skøn afskærmet terrasse med et udendørs køkken og ligger dejligt ugeneret. På terrassen er også en udebruser, hvor I kan få skyllet fødderne efter en lang gåtur ved stranden.   

Nedsænket sauna og kig til stjernehimlen

Sommerhuset på Fladsbjergvej 102 består af et hovedhus med 2 soverum og et dertil knyttet anneks med 4 ekstra sovepladser. Der er blandt andet en kæmpe familieseng (280 x 200 cm) her. Desuden er der trådløs internet med et access point i annekset. Sommerhuset er blevet renoveret i 2018 og fremstår lyst og venligt. Boligen har trægulve og er beklædt med hvide træpaneler, der går op til kip, som ender i ovenlysvinduer. Dette tillader en masse sollys om dagen og får stjernehimlen til at syne tæt på, når mørket falder på.

Fra opholdsstuen, som ligger i direkte forbindelse med køkkenet, kigger man lige ud i klitterne gennem sidevinduerne. I køkkenet finder I opvaskemaskine, og der er fladskærms-tv samt gratis fibernet, så I er sikret en hurtig internetforbindelse på ferien. Der er udgang fra stuen via en skydedør ud til den skønne terrasse. Fra sommerhusets nye badeværelse er der direkte adgang til en nedsænket sauna, hvor I kan sidde og slappe af og blive varmet godt igennem efter en begivenhedsrig feriedag.  

Fantastisk udsigt ud over klitlandskabet

Sommerhuset ligger dejlig ugeneret på en 2053 kvm stor naturgrund og har en afskærmet terrasse, der indbyder til ren afslapning, hvor I kan sidde i fred og nyde den jyske natur. På terrassen er et udendørs køkken med både koldt og varmt vand, hvor I kan tilberede et lækkert middagsmåltid. Der er solvogne og parasol samt grill til fri afbenyttelse. Og hvad er mere skønt end at blive kølet ned under udebruseren efter at have ligget og solet på terrassen i havemøblerne?

Klegod – et idyllisk sommerhusområde tæt aktiviteter

Med en placering midt imellem Hvide Sande og Søndervig samt strand og fjord er Klegod et attraktivt område for familieferien. Få minutters kørsel fra sommerhuset ligger Søndervig, hvor I kan afprøve mange forskellige aktiviteter som segway, minigolf, fitness og tennis.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:109 / 2.053
Renoveret / Byggeår:2018 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...