Luksusferie i dette lækre ikke-ryger hus med dejlig beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kræ Degns Vej 18, Klegod

- Sommerhusnr.: H5200
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tag familien eller vennerne med på en skøn luksusferie i dette lækre sommerhus i Klegods flotte omgivelser. Her får I en moderne og lys indretning, spa og sauna for ekstra wellness og en dejlig beliggenhed blot 500m fra det brusende Vesterhav.

Glem hverdagens strabadser og forkæl jer selv ekstra meget

Den lyse og moderne indretning byder jer varmt velkommen på Kræ Degns Vej 18 og sætter rammerne for en herlig ferie væk fra hverdagens strabadser med masser af ekstra forkælelse til jer.

Der er tænkt på det hele, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er der sørget for, at I rigtig kan slappe af og lade alle de praktiske opgaver blive derhjemme.

Saunaen og spabadet gør ferien ekstra luksuriøs, og efter en lang dag ude i den friske havluft, findes der ikke noget bedre end at læne sig godt tilbage i varmen og lade feriefreden sænke sig over jer, mens I lader op til en ny dag i feriens tegn.

Terrassedage og strandudflugter

På den åbne terrasse står havemøblerne klar, så I kan nyde vejret og de dejlige, vestjyske omgivelser, og skal I ud og udforske området, er stranden det oplagte udflugtsmål.

Med kun 500m til havet, kan I næsten høre bølgerne kalde fra terrassen. Gå en tur langs vandkanten, få sand mellem tæerne og lad børnene lege i sandet, mens I nyder den smukke natur. Her er alle muligheder for afslapning og leg i al slags vejr.

Om aftenen kan I samles i køkkenet til fælles madlavning, og på de lune dage er grillen det perfekte valg til en hyggelig aften. Lad aftentimerne rinde ud i det bedste selskab, de skønneste rolige omgivelser og den herligste feriestemning.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5200

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus besticht durch die Gemütlichkeit in einer geschmackvollen klaren Linie. Es liegt für andere nicht einsehbar und die lichtdurchfluteten Räume mit den hohen halbrunden Fenstern im offenen Wohnbereich ist zum Verweilen als Mittelpunkt des Hauses herrlich. Ein schöner Ort, um Gemeinschaft zu leben.
Auch die gepflasterte Terrasse um das gesamte Haus bietet genügend Platz, um stets ein sonniges Plätzchen zu finden.
Die Nähe zum Meer und die vielen Wege in den Dünen ist perfekt für Naturliebhaber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern eingerichtetes und sauberes Ferienhaus. Die Sauna und der Whirlpool haben es einem leicht gemacht zu entspannen. Obwohl die Grundstücke nicht riesig sind, ist das Haus und der Garten so angelegt, dass man seine Privatsphäre hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für sechs Personen genau richtig. Es ist gemütlich und liegt sehr nah am Strand. Diesen konnte man innerhalb weniger Minuten problemlos erreichen. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.236
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...