Luksusferie kun 250 m fra stranden med sauna, spa og elbil-ladestik

5
icon
icon
icon
icon
icon
Fladsbjergvej 49, Klegod - Søg på husnr. H5429

Denne flotte, stråtækte perle på Fladsbjergvej 49 er det helt ideelle feriehus til de wellnessglade gæster. Et moderne udseende med flot og gennemtænkt interiør kombineret med lækre faciliteter som spabad og sauna tilfører ferien ekstra luksus – og den strandnære beliggenhed er prikken over i’et!

Stilfulde omgivelser med wellness-highlights

Det femstjernede stråtagshus i Klegod byder med sine 110 stilfulde kvadratmeter på god plads til 6 personer, og alle, der er glade for luksus og selvforkælelse, vil befinde sig rigtig godt her. Her er der tænkt på det hele, – ved husets p-plads er der endda mulighed for at lade elbilen op!

Loft i kip, lyse farver fra top til tå og ikke mindst store glaspartier skaber en behagelig atmosfære og gør omgivelserne endnu mere imødekommende, mens den lækre indretning blandet med de klassiske feriefaciliteter som for eksempel den indbyggede brændeovn gør ferien både hyggelig og luksuriøs på én og samme tid.

Et ekstra highlight venter jer på det største af husets to badeværelser, hvor saunaen og spabadet står klar til at tage kærlig hånd om jer. Lad varmen fylde jer med fornyet energi efter en dag på stranden eller en gåtur i det frostklare vintervejr.

Praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler står til rådighed, samt der er et stik på p-pladsen til at lade elbiler med. Derudover er der gulvvarme i både bad, stue og soveværelser.

Flere gode terrasser og en helt fantastisk beliggenhed

Huset har terrasse på to sider, så I kan følge solen fra morgen til aften. Havemøbler, liggestole og grill er der sørget for, så I på de varme sommerdage kan slappe af på ægte charter-manér med en kold drink i hånden og den bagende sol foroven.

Den lukkede terrasse er ekstra praktisk for børnefamilierne. Her kan børnene få lov til at lege frit, mens I tilbereder aftensmaden i køkkenet eller på grillen.

Den attraktive beliggenhed kun 250 meter fra havet gør ferien ekstra god, og den kilometerlange sandstrand er et besøg værd ligegyldigt årstid, vind og vejr.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, El-Stik (biler).

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...