Stråtagshus med sauna, spabad, 2 hunde og 150m til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Kræ Degns Vej 51, Klegod

- Sommerhusnr.: H5451
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra den brede sandstrand i Klegod ligger dette klassiske stråtagshus. Her er plads til op til 6 personer, og også jeres hunde er velkomne. Med ferieadresse på Kræ Degns Vej 51 får I desuden ikke kun en dejlig beliggenhed, men også fede faciliteter såsom spabad, sauna og en god lukket terrasse. Derudover findes en bankboks hvor I kan opbevare jeres værdigenstande i. 

Sauna, spabad og 2 badeværelser med gulvvarme

Især ferieområdet i Klegod er kendt for sine mange stråtækte sommerhuse. Med både sauna, spabad og 2 badeværelser med gulvvarme er dette fine sommerhus et godt udgangspunkt for jeres ferie. De i alt 6 sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser og en hems, som er helt ideel til børnene eller familiens teenagere. Her står også et fladskærms-TV, hvor de kan slutte deres medbragte spillekonsol til og dyste i deres yndlings-computerspil.

I det store opholdsrum med integreret køkken og spiseafdeling har I god plads at brede jer ud på. Det hyggelige fællesrum vil helt sikkert komme til at danne rammerne om en masse skønne ferieminder. Den klassiske brændeovn står for den hyggelige ferieatmosfære og en behagelig temperatur selv i de kolde måneder.

Lukket terrasse, gynge og sandkasse, 150 meter til stranden

Den lukkede terrasse er især perfekt til jeres hunde, som hele året rundt kan trække frisk luft på terrassen. Der er gode havemøbler, liggestole til solbadning og en grill til de lækre lune sommeraftener. Blandt de yngste feriegæster vil gyngestativet og sandkassen helt sikkert blive et hit.

Med kun 150 meter til vandet kan I roligt planlægge en masse strandudflugter på ferien. Mens hundene udforsker området på en forfriskende gåtur langs vandkanten, kan I samle sten og muslinger sammen med børnene. Den friske havluft er ren wellness – og den bedste måde at komme væk fra den travle hverdag på.

*Der findes en clever-lader til el-biler v. huset. Det kan dog kun tilbydes til gæster med et gældende Clever-abonnement. Fra 2023 kan den benyttes af alles gæster. 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5451

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in toller, landschaftlicher Lage. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus unweit des Meeres. Für 4 Personen und 2 Hunde ideal. Etwas abseits vom Trubel dafür aber bis zum Supermarkt ein paar Minuten weg. Mit Auto oder Fahrrad aber kein Problem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein tolles, sehr sauberes Haus. Hier kann man sich von Sekunde eins an sehr wohl fühlen, die Seele baumeln lassen und eine schöne Zeit verbringen.
Wir kommen wieder!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...