Hyggeligt sommerhus i Klegod med sauna kun 200 m fra stranden

3
icon
icon
icon

Kræ Degns Vej 37, Klegod

- Sommerhusnr.: H5453
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerferie er for mange forbundet med hygge- og familietid. Har I brug for en dejlig ferie, hvor I har rig mulighed for at bruge en masse timer med hinanden på stranden, så er dette hyggelige feriehus på Kræ Degns Vej 37 i Klegod et rigtig godt bud på det, da det kun kræver en kort gåtur, før du kan sidde med fødderne i sandet. Feriehuset ligger på en 2000 m2 stor og dejlig naturgrund, hvor selv de firbenede har mulighed for at boltre sig. Ydermere har I på de lidt køligere dage mulighed for at benytte feriehusets sauna. Her kan I sammen nyde varmen og dermed opnå lidt ekstra velvære.

Hyggelig indretning samt to terrasser med rig mulighed for fælles hygge

I det lille og hyggelige sommerhus med plads til 6 personer har I desuden mulighed for at tage 2 hunde med på ferien, og dermed kan hele familien være samlet.

Udover den smukke natur og klitterne byder feriehuset på Kræ Degns Vej 37 også på to terrasser; en delvist overdækket terrasse og en delvist afskærmet terrasse. Her kan I på en af de varmere sommerdage nyde en kold drink.

Feriehuset på Kræ Degns Vej 37 råder over 2 soveværelser. Begge soveværelser er udstyret med en dobbeltseng, og ydermere er der en hems, hvor der også er 2 sovepladser. Her har især de lidt større børn god mulighed for at sove og have deres eget.

Klitter og smuk natur samt kort afstand til feriebyerne Søndervig og Hvide Sande

Skulle I på et tidspunkt få brug for at komme ud at se lidt andet end den skønne natur, har I rig mulighed for at opleve feriebyerne Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing. Her kan I shoppe eller nyde en god middag på en af de forskellige restauranter. Desuden kan I i Hvide Sande besøge en af Danmarks bedste badestrande.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5453

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine gute Lage. Nahe zum Strand und ruhig gelegen! Das Haus ist ganz gut eingerichtet und Fernseher (viele deutsche Programme) und Internet funktionieren prima!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr solide, alles was man braucht ist vorhanden und es ist sehr nahe an den Dünen.
Die Betten sind sehr sauber, waren uns ein wenig zu weich, aber dafür gab es sehr schöne saubere Bettdecken.
Die Wärmepumpe arbeitet gut und sparsam.

DE
D.
sagde , Lübeck

Dieses FH ist gemütlich und funktionell eingerichtet. Der Kamin und die Sauna funktionieren einwandfrei.
Abgesehen vom regnerisch kalten Märzwetter hat uns der Urlaub dort sehr gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...