Lækkert feriehus med swimmingpool, spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 184, Klegod

- Sommerhusnr.: H5457
12 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I enten er flere familier eller en stor vennegruppe, der skal på ferie sammen, så bør I tage et kig på dette lækre, nyrenoverede (2022) sommerhus på Fladsbjergvej 184 i Klegod. Her kan op til 12 personer holde en ferie, der er fyldt med både underholdning og afslapning. Sommerhuset byder nemlig på både swimmingpool, spa og sauna, og desuden har I blot 500 meter til Vesterhavet fra sommerhuset. I feriehuset er op til 2 hunde velkomne på ferien, og hvis I kører el-bil, kan I lade den op ved sommerhuset.

Poolrum med swimmingpool, spa og sauna

I sommerhusets poolrum venter jer flere højdepunkter, og der er ingen tvivl om, at I kommer til at tilbringe mange timer i dette rum i løbet af jeres ferie. Her har I en 20 kvadratmeter stor swimmingpool, som feriens vandhunde helt sikkert vil være vilde med.

I poolrummet er der også mulighed for at nyde masser af afslapning. Her er der nemlig både en spa og en sauna, som inviterer til afslappende stunder, hvor I kan komme ned i gear, så I kan få ladt jeres batterier helt op igen i løbet af ferien.

I pool-rummet er der desuden gulvvarme, så ingen kommer til at fryse fødderne, mens I tilbringer tid her.

Lys, moderne og indbydende indretning

I sommerhuset på Fladsbjergvej 184 bliver I mødt af en indretning, der er både lys, moderne og indbydende, og fra I ankommer til feriehuset, går der ikke længe, før I føler jer godt tilpas her.

Hjertet i feriehuset er alrummet, som også udgør jeres store samlingspunkt på ferien. I alrummet har I mulighed for at være sammen om at lave mad, spille Playstation 5 og se film med brændeovnens knitren i baggrunden. Alrummet har desuden en alkove, hvor I kan nyde en stille stund for jer selv.

Når I efterhånden ikke har mere energi tilbage, kan I søge mod sommerhusets soveværelser. I det 191 kvadratmeter store sommerhus er der 5 soveværelser, der i alt er indrettet med 4 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, hvor I kan få jeres skønhedssøvn. Med hele 2 badeværelser slipper I for at stå i kø, når I står op næste morgen.

Stor træterrasse, sandkasse og gyngestativ

Fra sommerhuset kan I træde ud på den store træterrasse, hvor I kan tilbringe feriens varme og solrige dage og nyde udsigten til den omkringliggende natur. I har både havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed, så I kan nyde ferien udendørs mest muligt.

Mens I slapper af og nyder ferien på terrassen, kan børnene lege i sandkassen på terrassen eller gynge i haven, hvor der står et gyngestativ klar til dem.  

Kort afstand på kun 500 meter til stranden

Fra sommerhuset på Fladsbjergvej 184 i Klegod er der blot 500 meter til Vesterhavets brusende bølger og de brede, smukke sandstrande. I kan gå dertil på kort tid, og når I er fremme, har I mulighed for at bade i havet, gå ture på stranden og meget mere.

Jeres ferieindkøb kan I klare I Hvide Sande eller Søndervig, som I kan køre til fra Klegod. Her er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos i løbet af ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5457

D.
sagde , Gentofte

Super feriehus med rigtig god indretning og beliggenhed.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:191 / 2.212
Renoveret / Byggeår:2022 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (84 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...