Moderne sommmerhus i Klegod til 12 personer med poolrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 184, Klegod

- Sommerhusnr.: H5457
12 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Fladsbjergvej 184 i Klegod ligger der et moderne og velindrettet sommerhus, som er perfekt til flere familier eller en stor vennegruppe. Sommerhuset blev renoveret i 2022, og her kan 12 personer holde en mindeværdig ferie sammen. Der er masser muligheder for underholdning og afslapning, her er der nemlig swimmingpool, spabad og sauna. 2 hunde er desuden velkommen på ferien. Og hvis I kører i el-bil, kan I oplade bilen ved sommerhuset.

Sjov for hele familie i poolrummet

I det lyse poolrum venter jer flere af sommerhusets højdepunkter. Her kommer I uden tvivl, til at tilbringe mange af jeres ferietimer. Med den 20 kvadratmeter store swimmingpool, er der masser plads til at alle vandhundene kan bade i flere timer.

For de feriegæster som nødvendigvis ikke er så meget til swimmingpool, er der stadig mulighed for at tilbringe tid i poolrummet. Her er der nemlig et spabad og en sauna, som inviterer til afslappende stunder. Her kan I komme helt ned i gear, samtidig med at I kan holde øje med børnene.

I 2023 er der desuden blevet installeret en energibesparende varmepumpe på poolen, som betyder yderligere besparelse på elforbruget.

Velindrettet sommerhus til 12 personer

På Fladsbjergvej 184 vil I blive mødt af en skøn indretning, hvor der er tænkt over hvilke faciliteter der er vigtige på en ferie. Køkkenalrummet vil naturligt blive midtpunktet i dette sommerhus, eftersom der er mulighed for at bruge massere tid sammen. Hvad end det er med madlavning, spille Playstation 5 eller se film med brændeovnens knitren i baggrunden.

Når I efterhånden ikke har mere energi tilbage, kan I søge mod sommerhusets soveværelser. I det 191 kvadratmeter store sommerhus er der 5 soveværelser, der i alt er indrettet med 4 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, hvor I kan få jeres skønhedssøvn. Med hele 2 badeværelser slipper I for at stå i kø, når I står op næste morgen.

Stor træterrasse på naturgrund i Klegod

Tilhørende sommerhuset er der en stor træterrasse, hvor I kan tilbringe feriens varme og solrige dage. Her kan I nyde udsigten til den omkringliggende og karakteristiske natur, hvor klitter og hedearealer er dominerende. I har både havemøbler, liggestole og gasgrill til rådighed.

Mens I slapper af og nyder ferien på terrassen, kan børnene lege i sandkassen på terrassen eller gynge i haven, hvor der står et gyngestativ klar til dem. På grunden mod øst er der desuden fodboldmål og mulighed for at nyde morgensolen.  

Blot 500 meter fra sommerhuset ligger Vesterhavets brusende bølger, med de brede og smukke sandstrande. I kan gå til stranden på kort tid, og her er der mulighed for at gå lange ture eller bade i havet. Desuden ligger byerne Hvide Sande og Søndervig tæt på sommerhuset, her er der både supermarkeder og specialbutikker hvor I kan handle ind til ferien.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5457

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, helles und modern eingerichtetes Ferienhaus.
Der Pool ist klasse und sauber, leider war die Gegenstromanlage defekt.
Die Ausstattung läst keine Wünsche offen. Die Terasse ist eingezäunt, gut für kleine Kinder und Hunde.
Die Betten sind ok, wir konnten gut schlafen.
Der Kaminofen ist zu klein für den großen Wohn-/Essraum und Küche.
Wir haben kns sehr wohl gefühlt.


Esmark sagde
Hallo Birgit, es ist keine Gegenstromanlage in diesem Ferienhaus vorhanden. Liebe Grüsse , Sandra von ESMARK Hvide Sande
DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, ruhig gelegenes Ferienhaus. Betten waren bequem. Das Highlight im Haus ist der Poolbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut ausgestattetes schön gelegenes Ferienhaus. Die Küche lässt keine Wünsche offen. Genügend Geschirr und für dänische Verhältnisse eine große Auswahl an Trinkgläsern. Die Schlafzimmer sind typisch in Größe und Ausstattung. Leider extrem wenig Stauraum. Sehr gute Betten (Matratzen!). Natürlich sehr hellhörig. Aber wer schon mal in einem dänischem Ferienhaus war, kennt das. Das Wohn- Esszimmer ist hell, freundlich und gut ausgestattet. Es gibt gemütliche Sitzecken und einen großen Essbereich. Von dem Esszimmer, der Küche und dem Poolraum kommt man auf eine sehr schöne Terrasse. Hier findet jeder sein Lieblingsplätzchen! Für den Pool wünschte man sich eine funktionierende Gegenstromanlage. Aber das tut dem Badespaß keinen Abbruch. Die kleine Sauna ist vor allem nach den Strandspaziergängen an kalten Tagen ein wunderbarer Ort der Erholung.
In diesem Haus kann man wunderbare Urlaubstage zu jeder Jahreszeit verbringen.


Esmark sagde
Hallo Gerald, in diesem Ferienhaus ist keine Gegenstromanlage vorhanden :) Liebe Grüsse, Sandra von ESMARK Hvide Sande
Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:191 / 2.212
Renoveret / Byggeår:2023 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (84 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...