Hyggeligt sommerhus til 9 personer beliggende på klitgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 5, Klegod

- Sommerhusnr.: H5475
9 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Tag på ferie i dette hyggelige sommerhus i Klegod, som kan rumme 9 personer samt 2 husdyr. Sommerhuset er oplagt for 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen, og som samtidig kan medbringe sin bedsteven. Feriehuset er beliggende på en fredfyldt klitgrund i den vestjyske natur. Her er der blot 500 meter til Vesterhavet og små 4 kilometer til indkøbsmuligheder.

Traditionelt sommerhus med charmerende indretning

I det store køkkenalrum og stue kan I samles hele familien. Her kan I lave alverdens madretter i det veludstyrede køkken med både induktionskomfur med ovn samt mikroovn og opvaskemaskine, som kan klare opvasken for jer. Ved spisebordet kan I samles om brætspil og hygge, og i stuen kan I slå jer ned i de behagelige møbler og nyde udsigten til klitterne.

Feriehuset har 5 soverum med både enkeltsenge og dobbeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser, som begge er med bruseniche og tilhørende gulvvarme, så man kan holde fødderne varme. I kan også varme sommerhuset op med den energibesparende luft til luft varmepumpe. På det ene badeværelse finder I også både vaskemaskine og tørretumbler, som kan klare dagens gøremål.

Feriehus med stor og åben træterrasse i den grønne natur

Fra stuen er der udgang til den store træterrasse, som omringer feriehuset. Terrassen er åben samt delvis afskærmet. Her kan I sidde i sommerhusets havemøbler og nyde udsigten til klitterne med en god kop kaffe, og om aftenen kan I finde feriehusets grill frem og tilberede en behagelig middag herpå. Udenfor finder I også et redskabsrum, hvor I kan opbevare diverse ting.
Har I en hund eller 2 med, kan de løbe frit i den grønne natur, og blot 500 meter fra sommerhuset ligger Vesterhavet i gåafstand, hvor de kan slå sig løs. Her kan I gå lange ture langs vandet og se på brusende bølger, som skyller ind.

Oplev turistbyen Hvide Sande eller tag på tur til badebyen Søndervig

Fra sommerhuset kan I tage på udflugt til enten Hvide Sande eller Søndervig, som ligger blot få kilometer fra sommerhuset. Her er der et hav af indkøbsfaciliteter og shopping muligheder for alle. Det er også muligt at nyde en dejlig middag på en af byernes restauranter.
I Hvide Sande kan I gå langs kajen og kigge på de forskellige fiskekuttere, som ligger i havnen. I Søndervig kan I købe en lækker is eller gå en tur til havet derfra. Netop dette spot er særligt besøgt om sommeren, hvor man på de varme dage kan medbringe badehåndklædet og tage en frisk dukkert.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5475

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben das Ferienhaus, dass für viele Personen ausgelegt ist, nur zu zweit genutzt. Daher haben wir nur die Hälfte des ganzen Hauses genutzt. Wetterbedingt konnten wir die Aussenterrassen nicht nutzen. Umso schöner fanden wir den Wintergarten. Kleine Abstriche gab es für das kleinere Badezimmer mit Dusche. Es war etwas eng, hat aber funktioniert und war für uns völlig ausreichend. Ingesamt haben wir uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt und uns gut erholt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Es ist alles vorhanden was benötigt wird. Der hintere Teil des Hauses mit dem Spielbereich für Kinder und dem neuen Bad ist besonders schön. Das vordere Bad am Eingang ist ein wenig klein und in die Jahre gekommen. Die Betten sind sehr bequem, wir haben gut geschlafen. Alles in allem war es eine schöne erholsame Woche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für 9 Personen ausgelegt, jedoch empfinden wir es dafür zu klein von den Zimmern her.
Geschirr und Küchenutensilien waren sehr ausreichend.
Die Betten waren echt toll. Man hat super darauf geschlafen.
In den Schlafzimmern wären Insektenschutzgitter am Fenster von Vorteil.
Wir hatten für unsere Hunde einen flexiblen Weidenzaun mitgebracht
und um das Haus gezogen, so dass auch diese sich frei bewegen konnten.
Die Spaziergänge zum nahegelegen Strand waren auch sehr schön. Der Weg durch die Dünen lief sich sehr angenehm.
Gerne würden wir wieder kommen, es war eine tolle entspannte Woche.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:120 / 2.066
Renoveret / Byggeår:2012 / 1980

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...