Stilfuldt indrettet sommerhus tæt på stranden med to hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 20, Klegod

- Sommerhusnr.: H5541
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette stilfuldt indrettede sommerhus kan du holde ferie midt i det smukke vestjyske klitlandskab tæt på badestranden ved Vesterhavet. Sommerhuset fremstår lyst og moderne indvendig efter en omfattende renovering i 2019. Der er brændeovn i den store stue, og her må du have to hunde med på ferien.

Moderne indretning med stilfulde løsninger

Når du ankommer til sommerhuset på Fladbjergvej 20 i Klegod, kommer du til et sommerhus, som – set udefra – ligner et klassisk sommerhus, men lad dig ikke snyde, for så snart du kommer indenfor, bliver du mødt af et hus med moderne indretning og elegante løsninger.

Der er et lækkert køkken med opvaskemaskine, og køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen. I stueafdelingen er der en hyggelig brændeovn, en stor fladskærm og en lækker sofa, hvor du kan slappe af til en god film med ild i brændeovnen.

Der er plads til 6 personer i sommerhuset, og det er tilladt at have to hunde med på ferien.

Smuk beliggenhed og 600 meter til stranden

Du har blot 600 meter til den lækre badestrand ved Vesterhavet, hvor du kan hoppe i bølgerne om sommeren og gå lange ture om vinteren.

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i klitterne, og det ligger ugeneret på en stor naturgrund.

Der er terrasser på både øst- og vestsiden af sommerhuset, så du kan nyde solen både om morgenen og om aftenen.

Tæt på badebyen Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande

Klegod ligger på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og mellem den livlige badeby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande.

Det er derfor helt op til dig selv, om ferien skal stå på afslapning eller masser af aktiviteter – i Klegod har du begge muligheder. Du kan fx besøge Lyngvig Fyr eller den charmerende fjordhavn, Lyngvig Havn, som ligger ved Ringkøbing Fjord.

Der ligger en bager i Klegod, hvor du også kan leje cykler, og dine daglige indkøb kan du foretage i det store supermarked i Søndervig, som ligger fire kilometer fra sommerhuset på Fladbjergvej 20 i Klegod.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5541

D.
sagde , Danmark

Et dejligt og hyggeligt indrettet feriehus med hyggelige terrasser udendørs placeret mellem klitter, så man er fuldstændig ugeneret. Der findes ikke noget mere afstressende end at se på de forskellige græsser, der vipper i vinden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.051
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...