Fint lille og billigt sommerhus med terrasse

3
icon
icon
icon

Lyngsletten 3, Klegod

- Sommerhusnr.: H5551
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et lille, hyggeligt feriehus til en rigtig god pris. Huset ligger på en god stor plænegrund i Klegod, lidt syd for Søndervig, og blot en rask spadseretur fra stranden. Dejlig afskærmet og sydvendt terrasse med havemøbler, inkl. 2 liggestole og grill.

Området

Huset ligger i Klegod ikke langt fra Søndervig. Søndervig er byen hvor du stort set finder alt hvad hjertet begærer. Her er alt fra gode shoppings muligheder, gode restauranter, underholdnings muligheder lige fra minigolf til Bowling eller snup en tur på en segway og se området på en anderledes måde.

Billigt og hyggeligt feriehus

Et godt lille sommerhus med en god indretning. Huset har 3 værelser , 1 med dobbeltsenge, 1 med enkeltsenge og det sidste med køjesenge. Huset er med sine kun 57 m2 rigtig hyggeligt, her kommer man hinanden ved på en god måde. Stuen, spisestue og køkken er i åben forbindelse. tiden. I stuen er brændeovnen med til at varme huset op hurtigt på en kold dag i ferielandet.

På en dejlig sommerdag kan der slappes af på den hyggelige terrasse med blik udover den skønne plænegrund, hvor der er rig mulighed for at boltre sig.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5551

D.
sagde , Danmark

Lyst, hyggeligt og personligt. Dejlig oplevelse uden at skulle tage mig af småreperationer eller vedligehold.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:57 / 2.000
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...