Hyggeligt sommerhus med pool og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 90, Klegod

- Sommerhusnr.: H5574
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
4150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Drømmer I om et sommerhus med pool og sauna? Så er Fladsbjergvej 90 en oplagt mulighed for jer. Sommerhuset er renoveret i 2023, og har plads til 8 personer samt 2 hunde. I det store køkken/alrum er der plads til afslapning foran brændeovnen. Hvis I er mere til aktivitet, kan I benytte jer af sommerhusets hyggelige pool-område.

Skønt sommerhus med brændeovn og varmepumpe

I dette skønne sommerhus på 149 m2 finder I et åbent køkken/alrum med plads til at hele familien kan sidde og spille et spil, imens aftensmaden er i ovnen. Når benene trænger til at slappe af, kan I lægge jer hen på sofaen og nyde de knitrende lyde fra brændeovnen. Udover brændeovnen kan I også bruge sommerhuset varmepumpe til at varme huset op på de kolde dage. I sommerhuset finder I også en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Når I er ved at blive trætte, kan I finde jer til rette i en af sommerhusets 4 soverum, hvor der i alt er plads til 8 personer. I 2 af soverummene finder I 140*200 senge og i de 2 sidste soverum er der 2*80*200 senge. Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme.

Poolhus med sauna og spa

I dette poolhus er der plads til, at I kan slå jer løs i sommerhusets pool-område. I poolen er der plads til, at hele familien kan hygge sig. Hvis I er mere til afslapning, kan I sætte jer ned i spabadet og nyde udsigten ud ad vinduet eller sætte jer ind i sommerhusets hyggelige sauna.

Afskærmet terrasse med plads til leg og hygge

Hvis vejret byder op til det, kan I sætte jer ud på terrassen, som er delvist afskærmet, og nyde solen, imens børene leger rundt på den skønne naturgrund. På terrassen er der også plads til, at I kan lave en hyggelig middag på sommerhusets grill.

Hvis hunden trænger til at blive luftet, kan I gå en tur ned til Vesterhavet, som kun ligger 800 meter væk fra sommerhuset.

Ved sommerhuset finder I også et ladestik til el-bil, som I kan benytte jer af, så I kan køre ud og opleve omgivelserne.

Beliggende i Klegod – mellem hav og fjord

Fladsbjergvej 90 er beliggende i Klegod, som er et hyggeligt område tæt på Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er mulighed for, at I kan cykle ind til både Hvide Sande eller Søndervig på den hyggelige natursti eller cykelstien langs vejen.

I Hvide Sande og Søndervig kan I tage et kig rundt i byens butikker eller nyde en hyggelig middag på en af byens restauranter. Hvis der skal handles ind til aftensmaden, er der også mulighed for dette i Hvide Sande eller Søndervig.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:149 / 2.033
Renoveret / Byggeår:2023 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...