Hyggeligt, renoveret sommerhus med ugeneret terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 52, Klegod

- Sommerhusnr.: H5613
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Midt i det vidde klitlandskab på Havklitvej 52 ligger dette hyggelige stråtagshus til 5 personer. Sommerhuset har i 2018 gennemgået en renovering, og I vil straks falde til i de charmerende og imødekommende omgivelser. På den afskærmede og overdækkede terrasse kan I helt ugeneret nyde den flotte udsigt til naturen, og der er 800 meter til Vesterhavet.

Charmerende stråtagshus, renoveret i 2018

Det stråtækte feriehus med de lyngklædte klitter omkring sig oser af charme udvendigt såvel som indvendigt. Her kan I holde en skøn og afslappende familieferie med op til 5 personer, og hunden er også hjerteligt velkommen.

Det er nemt at se, at feriehuset i 2018 er blevet renoveret, og den hyggelige og lyse indretning med afdæmpede farver skaber en imødekommende atmosfære. Brændeovnen i stuen sørger for god varme og feriestemning på selv de koldeste feriedage.

Sommerhuset har et veludstyret køkken med opvaskemaskine og alt, hvad feriekokken har brug for. Der er også en vaskemaskine i huset, hvis børnenes tøj bliver snavset efter en gåtur i den grønne natur. De to fladskærme er begge udstyret med Chromecast.

Ugeneret terrasse med udsigt til klitterne

Fra stuen kommer I ud på den ugenerede terrasse mod syd, som er både overdækket og afskærmet. Her finder I året rundt ly og læ, og der er en dejlig udsigt til klitlandskabet, som omgiver feriehuset.

Den skønne sandstrand ligger 800 meter væk, og en rask gåtur bringer jer hele vejen ned til vandkanten og Vesterhavets brusende bølger. Både børnene og hunden vil elske en udflugt til stranden, hvor de kan få lov til at tumle i sandet og dyppe fødderne i vandet.

Den nærmeste indkøbsmulighed finder I i Søndervig, få minutters kørsel fra huset. Her kan der både handles ind, shoppes og spises softice og god mad i massevis.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.006
Renoveret / Byggeår:2018 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...