Flot feriehus med panoramaudsigt og sauna kun 250 m fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 95, Klegod

- Sommerhusnr.: H5655
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Uforstyrret og med panoramaudsigt til klitterne og åbent område kan I nyde ferien i dette skønne feriehus på Havklitvej 95 i Klegod. Feriehuset er helt fantastisk, og indretningen er flot og gennemført.

Lyst og åbent – i flot skandinavisk stil med sauna

Dette pragtfulde sommerhus er smagfuldt og velindrettet i skandinavisk stil. Husets hjerte er det lyse og åbne køkken-opholdsrum, hvor der er åbent helt op i kip og masser af lysindfald igennem de store vinduespartier og ovenlysvinduer.

Køkkenafdelingen, som bl.a. er med opvaskemaskine, er rigtig praktisk indrettet, så man hele tiden er en del af selskabet i stuen. Opholdsrummet er gennemgående i sommerhuset og i midten delt af en flot muret skorsten, hvor brændeovnen kan nydes fra begge sider. I den ene side af rummet er der et sofa-hygge-hjørne med flotte og praktiske lædermøbler – i den anden side, i direkte forbindelses med køkkenafdelingen, er spiseafdelingen med flotte spisebordsmøbler, i skandinavisk stil. Overalt i det smukke opholdsrum er der panoramaudsigt til det betagende klitlandskab.

Der er 3 soverum, hvoraf 2 rum med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge. I forbindelse med badeværelset er der også en sauna. Der er også vaskemaskine i feriehuset, som gør det nemt og afslappende for småbørnsforældre – de kan roligt lade børnene lege og blive beskidte i naturen. 

Feriehuset er overalt lyst og smagfuldt indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. gulvvarme og flotte grå klinkegulve.

Nyd panoramaudsigten fra terrassen

Hele vejen rundt om sommerhuset på Havklitvej 95 i Klegod er der hyggelige terrasser, så man har rig mulighed for at nyde solens stråler og den storslåede natur, som I har panoramaudsigt til. De afskærmede og overdækkede terrasser er med til at forlænge ”ude-tiden”. En hyggelig grillaften på terrassen, med solnedgangen og havets brusen i baggrunden, må være den ultimative nydelse og afslapning.

Bo kun 250 meter fra stranden i Klegod

Med kun 250 meter til Vesterhavet er der altid mulighed for frisk luft og lange spadsereture i det skønne klitlandskab.

Hele området er desuden kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne. I Søndervig, kun 4 km fra feriehuset, finder du masser af gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is-cafeer.

Cykelstien fortsætter til Ringkøbing, en skøn gammel købstad med masser af liv i bymidten og på havnen, flere gode restauranter og gode butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5655

DE
D.
sagde , Deutschland

Da wir das Haus schon zum zweiten Mal besucht haben und auch schon wieder neu reserviert haben, erübrigt sich die Frage 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus erfüllte all unsere Anforderungen und Wünsche. Die Ausstattung, die Größe und allen voran die Lage machten unseren Aufenthalt unvergesslich. Der Blick in die Dünen, die Nähe zum Meer und die nicht einsehbare Lage durch Nachbarhäuser waren unsere Highlights.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus mit perfekter Lage, einem genialen Ausblick über die Dünenlandschaft und einer tollen Ausstattung. Die Wärmepumpe funktioniert in diesem Haus über Fußbodenheizungen, die das Haus mit relativ wenig Energiebedarf schön warm hält.
Die Ausstattung ist des Hauses ist jeglicher Hinsicht sehr gut. Es mangelt einem an wirklich gar nichts.
Kurz gesagt, einfach toll.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.519
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...